Horoskop na týden od 8. do 14. srpna 2016 od naší astroložky Anny!

06.08.2016 | Zábava

Střeleci, nevnucujte svůj pohled na věc a svou pomocnou ruku někomu, kdo o to zjevně nestojí. Ryby, setkáte se s nečekanou a zákeřnou pomluvou, kterou o vás šíří člověk, jemuž jste celým srdcem důvěřovali. Váhy, nespoléhejte na pomoc svého okolí – poslední dobou vám sice bylo velkou oporou, ale už je čas se zase postavit na vlastní nohy. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Poslední dobou neustále přehlížíte svůj organismus a jeho varovné signály v podobě táhnoucích se, i když mírných, zdravotních obtíží. Jenže ty teď čím dál více pronikají do vašeho soukromého i pracovního života. Začněte dělat něco pro sebe, dopřejte tělu oddech! A zvažte návštěvu lékaře. Možná je za vším únava z letních radovánek, možná něco víc…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Tento týden si uvědomíte, jak moc jste se odcizili člověku, s nímž jste si vždycky byli tak blízcí. Je to sice smutná situace, ale zcela přirozená – i ti nejlepší přátelé občas přestanou věci nahlížet stejným pohledem a životní situace je zavede daleko od sebe. Každý člověk se neustále vyvíjí – a při tom některé lidi ztratí, ale jiné zase potká.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Máte rozpracováno tisíce věcí, ale žádnou jste nebyli schopní dotáhnout do konce. A tak se zmítáte v chaosu, který vám je bytostně protivný. Proto se zkuste tento týden zastavit a udělat si ve všem pořádek. Vypracujte si plán, podle kterého budete postupovat, a toho se držte. Jen tak ve vašem životě opět nastane harmonie, po které tak toužíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Začínáte si uvědomovat, že vztah, který s partnerem/partnerkou budujete, se postupně mění v jakousi rutinu. Ale v dobrém smyslu slova – už víte, co od sebe očekávat, už jste se naučili kompromisům. Toto zjištění vás naplní vnitřním klidem. Jen neusínejte na vavřínech – i na „zavedeném“ vztahu je stále třeba pracovat!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Tento týden se vám bude dařit především po finanční stránce. Ne že by bylo na obzoru nějaké zázračné zbohatnutí, ale povede se vám udržet váš napjatý rozpočet na uzdě. A to je (především v létě) rozhodně dobrá zpráva. Ještě než však začnete zase utrácet, zvažte, zda by nebylo prozíravější uložit peníze do rezervy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Jste zvyklí žít podle vlastních pravidel, respektive podle takových, s nimiž nemáte žádný vnitřní rozpor. To z vás na jedné straně dělá silnou osobnost, na straně druhé ale i člověka náchylného k rychlým rozhodnutím. Musíte si uvědomit, že svým konáním neovlivňujete jen život svůj, ale i životy svých nejbližších.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Nespoléhejte na pomoc svého okolí – poslední dobou vám sice bylo velkou oporou, ale už je čas se zase postavit na vlastní nohy. I ochota druhých být vám neustále k dispozici má své hranice, které začínáte pomalu překračovat. A to by se vám nemuselo vyplatit. Nejenže byste mohli přijít o podporu, ale i přátele.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Udělejte si tento týden nějakou radost! Už dlouhou dobu s totiž soustředíte jen a jen na své okolí, na to, aby vaši nejbližší byli šťastní. To je sice věc záslužná, ale zapomínáte sami na sebe. A to je škoda. I vy si zasloužíte nějaké to rozmazlování. Tak si ho dopřejte. I kdyby to měla být jakákoli maličkost, pokud vám vykouzlí úsměv na tváři, je pro vás tím pravým!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Nevnucujte svůj pohled na věc a svou pomocnou ruku někomu, kdo o to zjevně nestojí. I když vaše řešení a váš náhled na věc jsou správné, neznamená to, že se musejí zamlouvat všem. Nakonec by se vaše snaha mohla obrátit proti vám. Pokud někdo mermomocí chce udělat chybu (tedy z vašeho pohledu), nechte ho.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Únava po návratu z dovolené vás tento týden dostihne v plné síle. A bohužel se to projeví na vaší náladě i pracovní morálce. Ještě než své tělo zničíte snahou o maximální výkon, pamatujte, že není od věci dopřát si po dnech volna pořádnou aklimatizaci – návrat do reality běžného života je pro organismus zátěží, se kterou musíte počítat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Rozhodnutí, které už nějakou dobu odkládáte, budete muset tento týden učinit. A to je poloha, která vám příliš nesedí. Ve snaze zavděčit se všem a nikomu neublížit si rozhodovací pozici nesmírně ztěžujete. Zkuste tentokrát vzít v potaz především sebe sama. Co bude nejlépe vyhovovat vám? Nemůžete se zavděčit všem, a tak si dovolte trochu sobeckosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Tento týden se setkáte s nečekanou a zákeřnou pomluvou, kterou o vás šíří člověk, jemuž jste celým srdcem důvěřovali. A právě tato skutečnost pro vás bude největším šokem. Konfrontace je samozřejmě nevyhnutelná, jen s ní počkejte, dokud neopadnou ty nejsilnější emoce, a pak si vše vyříkejte z očí do očí. I když se vše vyjasní, vy si z této zkušenosti odnesete nedůvěru v druhé.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat