Horoskop na týden od 10. do 16. října 2016 od naší astroložky Anny!

10.10.2016 | Zábava

Střeleci, vaše osobní kouzlo se projeví tento týden právě v ten nejdůležitější okamžik. Panny, tento týden budete muset rozšířit své obzory, posunout své hranice. Váhy, objevuje se před vámi možnost k velmi romantickému zážitku. Blíženci, budete mít spoustu příležitostí ke společenskému životu. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Začínáte mít problém se stereotypem, který jako by vás provázel na každém  kroku a v každém aspektu vašeho života. Máte pocit, že vám chybí změna, dobrodružství, novinky! Zkuste se na chvíli zastavit a začněte malou změnou sami u sebe. Možná budete překvapeni, jaký bude mít efekt!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Jako by před vámi tento týden ležela spousta zapeklitých úkolů, které je třeba „rozmotat“ a najít jejich podstatu, abyste je mohli vyřešit. Ačkoli v tom budete nakonec úspěšní, zabere vám to spoustu drahocenného času, který byste raději trávili jinak. Odměňte se něčím příjemným!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Budete mít tento týden spoustu příležitostí ke společenskému životu. Vybírejte si však pečlivě, komu svůj volný čas věnujete – zatímco někteří lidé vás chtějí vidět pro vaši milou společnost, jiní sledují své vlastní cíle. A to není věc, se kterou se vyrovnáváte lehce.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Váš pracovní život začíná nabírat zajímavé obrátky. Co se zdálo jako nikterak lákavá příležitost se tento týden ukáže jako velmi důležitý krok ve vaší kariéře. Pamatujte, že i maličkosti mohou nastartovat velké změny, a tak je neberte na lehkou váhou – i ony mají svůj smysl!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Zdá se, že se vás hvězdy rozhodly vás tento týden potěšit. Tak proč jejich přízně nevyužít? Pusťte se do plánů, které jste odkládali nebo které vám naháněly strach. Jako byste následující dny nemohli udělat chybu! Nezapomínejte ani na své nejbližší – rádi vás vidí zase se usmívat!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Tento týden budete muset rozšířit své obzory, posunout své hranice. Ale ne vždy budete s tímto postojem spokojeni a vnitřně smířeni. Spíše vás k tomu donutí okolnosti. A to se s vaší organizovanou a odpovědnou duší příliš neshoduje. Netrapte se víc, než je nutné, změny jsou třeba!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Objevuje se před vámi možnost k velmi romantickému zážitku. Ačkoli cítíte, že právě romantika už vám nějaký čas hodně chybí, stává se, že jste k pokusům svého okolí téměř slepí. Zkuste se proto dívat na svět dokořán otevřenýma očima a dávat šanci i lidem a zážitkům, jež běžně přehlížíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Rozhodli jste se zaměřit na sebe – a to je dobře. Většinou se staráte o všechny okolo a sebe máte až na posledním místě. Tento týden to změňte. Chcete na sobě něco změnit, rozmazlit se, udělat si radost? Jděte do toho! Budete-li spokojenější se sebou, bude šťastnější i vaše rodina.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Vaše osobní kouzlo se projeví tento týden právě v ten nejdůležitější okamžik. Ačkoli nebýváte rádi středem pozornosti, tentokrát si ovace zasloužíte. Neodmítejte chválu, naopak svých úspěchů využijte co nejlépe. Nikdy nevíte, kdo si jich všimne a jak vám může pomoci.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Tento týden zaměstnají vaši mysl především peníze. Uvědomujete si, že nemáte zrovna talent na jejich udržení nebo rozmnožení, a to vás poslední dobou docela trápí. Zvláště když se před vámi otevírá tak zajímavá možnost k „utrácení“. Dejte na radu zkušenějších, tentokrát se vyplatí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Ačkoli budete mít celý týden pocit, že se můžete pustit prakticky do čehokoli, jen máloco dotáhnete skutečně do konce. A na to nejste zvyklí. Ještě než propadnete vzteku sami na sebe, zamyslete se, zda ono neustálé začínání věcí není znakem, že potřebujete v životě opravdu velkou změnu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Tento týden hrozí, že vaši štědrost zneužijí lidé, kteří rozhodně nemají na srdci dobro kohokoli jiného než to své. A protože vám samotným je takové chování cizí, zasáhne vás víc, než byste si kdy mysleli. Zkuste si ale vzpomenout, kolik skvělých lidí vás obklopuje – ti jsou skutečně důležití!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat