Horoskop na duben 2017: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení

30.03.2017 | Zábava

Co chystají hvězdy v dubnu na Berany? Před čím by se měly mít na pozoru Lvi? Které znamení by se mělo soustředit na své zdraví a které čeká nová romantická láska? A koho budou mít hvězdy v následujícím měsíci prostě rády?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Vaše rodinné klima může zlepšit rozhovor s hlavou rodiny. Vztah s otcem nebo s tchánem se viditelně posune k rozumnější komunikaci. Vzhledem k určité sumě, kterou jste již nastřádali, budete chtít investovat do cestování a dalšího budování kariéry. Ale váš protějšek vás přemluví k drobným investicím do interiéru bytu.

Zdraví
Pozor na nemoci močových cest, přibližně v polovině měsíce by vás mohly totiž nepříjemně zaskočit.

Finance a kariéra
Hvězdy vám budou přát i v práci, zejména v kreativních oborech. Nejlépe na tom budou duše podnikavé a vedoucí. Myslíte si, že se musíte rozhodovat mezi kariérou a milostným životem, ale nelamte si s tím hlavu. Do 20. dubna vaše energie hravě zvládne obě tyto oblasti. Sexuální laškování se zadanou osobou byste si ale na pracovišti raději měli odepřít. Věnujte svůj čas podnikání nebo vylepšování svého renomé.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

V dubnu vás hvězdy potěší zamilovaností a sexuální aktivitou. Nejlepší den pro uzavírání sňatků, plození dětí a milostné radovánky máte 16. dubna. Na tento den by si nezadaní Býci měli naplánovat projevení svých citů a vyznání lásky. Vaše představy o rodinném hnízdě se začínají naplňovat. Od 1. do 24. dubna se vám bude dobře dařit zvelebovat svůj byt či dům rozumnou sumou peněz.

Zdraví
Vaše tělo se – stejně jako vaše mysl – bude zmítat mezi dvěma světy. Když se budete cítit dobře a vyrovnaně, bude vyrovnaný i váš organismus. V opačném případě se ovšem může vyskytnout problém. Snažte se tedy vsadit na nejrůznější relaxační techniky.

Finance a kariéra
Nekažte si náladu kvůli agresivním výpadům ješitného kolegy. Přecházejte hluší a slepí jeho extravagantní chování. Kolem 23. dubna byste si měli dát pozor na klamavé jednání vašeho vedoucího. V případě, že podnikáte samostatně, očekávejte drobné problémy s nesplacenými pohledávkami. Pracujete každý den tvrdě, ale ne hekticky, a proto si vás kolegové budou vážit. Vaši pracovní pozici nikdo z nich neohrozí.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Do 9. dubna jste obdařeni mluvit v básnických obratech a váš miláček podlehne vašim krásným slovům. Kolem 11. dubna dostanete nápad začít nový život, možná je to jen impuls konečně si doma odpustit vzájemné prohřešky. Přiznejte si, že vaším sportem je koketování na veřejnosti. Nezadaní konečně osloví svou lásku, možná v tramvaji nebo na přechodu při čekání na zeleného panáčka. 22.a 25. se partnerem nenechte rozčílit, jemností dosáhnete víc.

Zdraví
Letošní poměrně pomalý nástup jara je pro vaše zdraví sice přívětivý, protože všechny závažnější nemoci, které jsou se chladným obdobím většinou spojeny, se vám vyhýbají, nicméně nějakou dobu už se potýkáte s nachlazením, které vám lehce znepříjemňuje život. Možná by bylo na čase jej přestat ignorovat a začít jej řešit!

Finance a kariéra
První týden v dubnu hoříte jako vždy touhou dozvědět se novinky v oborech, jako jsou personalistika, informatika nebo cizí jazyky. Od 11. dubna získáváte větší cit pro krásu a dáváte přednost tvořivé práci. Potíže s kolegy opačného pohlaví se zdají méně horké a pomalu ztrácejí na významu. 15. až 18. dubna vyřídíte veškeré úřední povinnosti, které se vám v poslední době nakupili. Kolem 22. vás nejspíše nemine hovor s nepříjemnou kolegyní. Zbytek měsíce budete sklízet výnosy své práce.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

Neupadejte do zoufalství, vaše láska dojde brzy naplnění. 5. a 6. ukažte partnerovi, že umíte dodržet důležitý slib či závazek. Od 10. do 12. prožijete krásné okamžiky plné svíček, romantiky a jemných doteků. Nemyslete na zítřek a oddejte se pouze milování. Nezadaní mají možnost shledat se s láskyplným milencem. 16. až 21. dubna mají Raci nejlepší čas počít potomka. Mezi svými se budete cítit klidně a v bezpečí, dokonce zapomenete, že jste se ještě před nedávnem chtěli s partnerem rozcházet.

Zdraví
Na vašem zdravotním stavu se podepíše především stres, který na vás občas bude čekat doma. Tak si dejte pozor, abyste – až budete myšlenkami někde jinde – nepřišli kvůli nepozornosti k nějakému zranění!

Finance a kariéra
V dubnu své úspory jednoznačně ještě zvýšit můžete. Kariérní postup vás při troše píle nemine kolem 5. dubna. 10. až 14. ztratíte soudnost a stanete se snadnou kořistí podvodníků. Ale od 20. dubna se vám penízky zase budou hezky kutálet do vaší domácnosti.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Do 9. si najděte čas na staré kamarády. Budete při tom nuceni vzpomenout na milostné prohřešky minulosti. 12. až 14. jste extrémně citově zranitelní, rozpláčete se nad každou opuštěnou existencí.15. až 19. nepodléhejte krásným slovům nebo vizím partnera, buďte více praktičtí a při zemi. Nebojte se říct své názory, i když budou trochu odlišné. 22. se nenechte ovládnout vztekem.

Zdraví
Kromě nikterak vážného nachlazení by vás zdraví „zlobit“ nemělo, přesto nezanedbávejte prevenci! Přes zimu jste zanedbali pohyb, a tak je nejvyšší čas se zase vrhnout na nějaký sport. Sami cítíte, jak vašemu tělu nějaká ta aktivita chybí…

Finance a kariéra
Nebojte se být velkorysí v investicích do luxusních výrobků. Můžete vložit některé své úspory do nábytku, ale také do auta či oblečení. Jen koukejte nejprve na kvalitu zboží, pak až na cenu. Jste na vrcholu své kariéry. Mezi 10. až 14. si nakloníte své nepřátele, vyjdete i s konkurencí. Vystupujte vážně a seriózně, soustřeďte se jen na pracovní postup a od 17. získáte novou materiální výhodu. Podnikatelům obchod dopadne dobře. 22. dubna můžete hodně vydělat, ale nediplomatickým a netrpělivým jednáním i ztratit.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Vaše láska je niterná a věrná. Celý duben budete potřebovat více doteků než každodenní sexuální rajtování. 1. až 2. se oddejte kouzlu svého protějšku a nežárlete. Kolem 12. zapomeňte na povinnosti a nechte své myšlenky volně plynout v sentimentální náladě. Nikomu nepomáhejte ani neuklízejte, jen se snažte prostě být. 15. a 16. vás partner ujistí o své trvalé lásce a počestném chování. Od 20. hrozí výčitky ohledně financí. 24. a 25. partnera nepoučujte a neříkejte unáhlené kritiky, vždyť ho milujete.

Zdraví
Váš organismus mohou v dubnu ohrozit nejrůznější nemoci dýchacích cest. Snažte se proto co nejvíce posilovat imunitní systém!

Finance a kariéra
Vaše schopnosti jsou očividné, ale šéf vás přesto přehlíží. Situace by se měla zlepšit od 10., kdy začnete nahlas mluvit o svých požadavcích. Klidně si s ním promluvte a řekněte si o lepší ohodnocení nebo o nějaké úlevy. Vyhoví vám. Situace se znovu zopakuje 25., opět se budete muset připomínat a směrovat šéfovu pozornost k vážným problémům, které on nechce vidět. 28. nezahálejte, hvězdy ve vás podpoří schopnost učit se nové, ale i obstát u vstupního pohovoru. Vaše schopnost psát a mluvit na úrovni v odborných termínech vám vynese slušný výdělek.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Budete vrcholně atraktivní a sexy. Kolem 15. s překvapením zjistíte, že na vše přikyvujete. Působíte trochu zakřiknutě, ale patříte přeci k nejkrásnějším lidem zvěrokruhu, tak hlavu vzhůru. Až do 24. se nezadané Váhy mohou lehce seznámit. Především vám hvězdy budou přát v manželství. Mladé páry by se neměly obávat předmanželské smlouvy, ochrání je v budoucnu. Od 25. se situace radikálně mění a Váhy obou pohlaví vyrážejí z tepla domova do víru společenských akcí, kde září a koketují. Hvězdy přejí flirtování i nevěrám!

Zdraví
Nějakou dobu už se potýkáte s drobnými potížemi, které se sice nezdají nikterak závažnými, ale jejich ignorování by se vám mohlo vymstít. Možná je na čase vyhledat odborníka!

Finance a kariéra
Právě prožíváte plodné období, jste aktivní a úspěšní. Dokonce už umíte odmítat nesmyslnou práci a aktivně sportem odpočívat. Nezahálejte a do 20. dubna pokračujte ve svých snahách o lépe placenou pozici. Pracovní situace se změní po 20. dubnu. Začnete se výrazně zviditelňovat a vaše finance se stabilizují. Poté již neobchodujte a nepodepisujte významné právní dokumenty. Snažte se zjistit, proč kolega stále mluví zamlženě a v hádankách.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

1.dubna pocítíte hrozivé duševní napětí a hned 2. zjistíte proč. Vaše drahá polovička trochu koketuje s kamarádkou/kamarádem. Hvězdy vám dlouhodobě příliš nepřejí, ale to neznamená, že se kvůli přemíře práce vykašlete na lásku. Partner je na rozdíl od vás šťastný a nepomýšlí na rozchod. Na velikonoční víkend si naplánujte společný výlet do přírody. Váš miláček vám projeví nesmírnou vděčnost a lásku. 20. a 21. se věnujte dětem. Pokud je nemáte, je čas začít trochu plánovat.

Zdraví
Stres v práci se na vašem organismu začne samozřejmě projevovat, a tak vás mohou potrápit především nejrůznější zažívací potíže.

Finance a kariéra
Vaše finance jsou dobré, čekali jste sice více, ale nebojte, vaše chvíle letos ještě přijde. 5. a 6. se pusťte do uzavření významného finančního tahu, měl by vyjít. Hvězdy vám až do 24. zajistí přízeň ženského živlu na pracovišti. Od 21. až do konce měsíce vás hvězdy budou nutit odcházet kamsi ještě před skončením pracovní doby. Ti ze Štírů, kteří mileneckým avantýrám nepodlehnou, mají šanci uzavřít výhodné obchodní partnerství. Hvězdy přejí také nejrůznějším pracovním soudním přelíčením.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Stejně jako ostatní ohnivá znamení máte šanci se v dubnu nejvíce prosadit jak v lásce, tak v práci. Nic a nikdo vám reálně nepřekáží ve vaší cestě k cíli. Již 1. a 2. vám budou hvězdy přát u opačného pohlaví. Zabodují hlavně nezadaní. Spory s partnerem se díky stále přítomné sexuální přitažlivosti urovnají. 10. až 12. buďte soucitní a více naslouchejte. 25. dubna váš miláček pookřeje a bude mít stejnou radost ze života a z vašeho vztahu jako vy. Láska začíná být oboustranná a harmonická. A pamatujte, že nevěra se jednou v životě přihodí téměř každému páru.

Zdraví
Navzdory stresu v práci i doma by vás žádná choroba „přepadnout“ neměla. Jen dejte pozor na nekonečnou jarní únavu!

Finance a kariéra
Měli byste přemýšlet, kam investujete peníze, které letos vyděláte. Umíte se prosadit v podnikatelském světě, a proto vás už 1. a 2. čeká finanční vzpruha. Tyto dny zkuste zariskovat nebo si alespoň vsadit. 16. a 17. pro vás budou vynikajícími dny pro vyřešení sporu, přejí vám soudní rozhodnutí. Do 19. vám hvězdy radí začít a rozpracovat více projektů. Získání půjčky půjde hladce 26. a 27. dubna. Jen se ujistěte, že pro vás bude skutečně nejlepším řešením.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

Jste v lásce obdařeni vzácnou schopností - vytrvalostí. V dubnu se vám bude hodit. Chcete trávit každou volnou chvilku se svým protějškem, ale váš miláček má plnou hlavu práce a společenských akcí. Budete se cítit ve své lásce opuštěni a sami. 15. a 16. vás partner překvapí návrhem na krásný večer při svíčkách. Nezadaní Kozorozi mají šanci dosáhnout štěstí koupí kytičky a pozváním na večeři. Do 24. věnujete lásce všechen čas a úsilí.

Zdraví
V dubnu vás, podle všeho, mají hvězdy prostě rády – žádné větší nástrahy se na vás tento měsíc nechystají ani v oblasti nejdůležitější, tedy vašeho zdraví! Jen se tím nenechejte ukolébat a neopomíjejte prevenci.

Finance a kariéra
Až do 20. byste se měli věnovat nesouladům na pracovišti. Vaše pracovní pozice je naštěstí dobrá. Své neustálé obavy o zítřek zahoďte za hlavu. Do 20. uzavírejte obchody spíše s ženami. A po 20. naopak s muži. Ženský živel je nyní požehnáním pro vaši kariéru. Jen pozor ať na pracovišti nevzplane láska. Ovládejte se a nedělejte nikomu falešné naděje. 6., 16. a pak 19. až 21. hvězdy přejí ekonomům, bankéřům a stavebním firmám.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Myslíte si, že vás trápí vaše žena nebo váš muž, ale přitom je to nepřízeň hvězd. Nervy máte kvůli nim po celý měsíc napjaté jak struny. 7. až 9. máte možnost se s protějškem konečně rozumně domluvit. A přímo 9. budete něha sama. Sršíte nápady a jste k nakousnutí pro svou smyslnost. Vaše řeč je prošpikovaná sexuálními narážkami a vyzývavými pohledy. 12., 22. a 25. neříkejte, co si myslíte. Partner by kritiku neunesl. Upozorněte na jeho sobecké chování spíše 17., 18. nebo 26. a 27 dubna.

Zdraví
Zrozenci tohoto znamení by si měli dát pozor především na nejrůznější drobná poranění – ostré předměty a nerovné povrchy nebudou v dubnu právě vašimi přáteli…

Finance a kariéra
Jako každý Vodnář jste požehnáním podniku či firmy. Do 19. budete muset hodně zabrat. Duševní souboj s kolegy, kteří jsou pomalí v myšlení, vás dlouhodobě velmi vyčerpává. Těšte se na konec měsíce, kdy vám od 25. hvězdy budou v práci přát. Vynesou vaše schopnosti na povrch a ukáží je světu. Hádavější spolupracovník se přes veškerou vaši snahu ještě neumoudří. Kolem 18. a 26. je možné očekávat zlepšení finanční pozice díky pomoci moudré a přející bytosti.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Poslední dobou máte pocit, že váš vztah už není tím, co býval dříve. Přesto si udržíte nadhled, vnitřní jiskru a dáte partnerovi ještě šanci. Dává vám za zlé, že se nezajímáte o materiální záležitosti. 9. až 12. máte šanci si vše vyříkat a rozdělit si úkoly. 15. a 16. se zachováte jako ryzí ekonom a partner se uklidní. Na lásku, rodiče a děti máte vyhrazený čas kolem 20. dubna. 25. si konečně ujasněte, kdo vás opravdu miluje a kdo chce pouze vaše tělo.

Zdraví
V první polovině měsíce pozor na nachlazení! Pokud vás nějaký ten kašel či rýma potrápí, rozhodně se nesnažte je ignorovat, z několika dní nikterak závažných obtíží by se mohla snadno vyklubat nepříjemná a dlouhodobá nemoc.

Finance a kariéra
Kariéru máte až na druhém místě v žebříčku životních hodnot. 17. a 18. uděláte důležitý krok vpřed a získáte i nové pracovní možnosti. Chcete-li získat zaměstnání s lepšími platovými podmínkami, cestu máte otevřenou a budete přijati. Pracovní pohovor si naplánujte na jakýkoli jiný termín, jen ne mezi 24. až 27. dubnem. Od 26. budete udivovat okolí nevídanou výřečností. Poslední týden dubna je vhodný také pro vyřízení nepříjemné úřední dokumentace.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat