Bude z něho dobrý manžel? Znamení napoví

30.08.2017 | Zábava

Zatímco někteří muži nemají se závazky ve vztahu žádný problém a manželství jim přijde jako smysluplná instituce, do níž by rádi vstoupili, jiní se k němu staví poněkud skepticky. Do které skupiny patří váš vyvolený a bude mu manželství svědčit? Zkuste se zeptat hvězd!

Beran

Jsou velmi majetničtí a ochranitelští, nicméně někteří zrozenci tohoto znamení nejsou zrovna stvoření pro věrnost až za hrob. Ačkoli jsou v mnoha věcech urputní, silná vůle zrovna v této oblasti jim malinko chybí. Své partnerky nicméně velmi milují a nesnaží se jim svým chováním ublížit. Udělali by pro ně cokoli.

Býk

Pokud se chystáte vstoupit do manželství s Býkem, máme pro vás skvělou zprávu. Díky své vytrvalosti a věrnosti jsou skvělými parťáky do manželství! Jsou ke své ženě loajální, a i když je občas napadne myšlenka na nějaký ten „úlet bokem“, jen málokdy se nevěry skutečně dopustí. Na to si až příliš váží vztahu, který se svou ženou vybudovali.

Blíženci

Mají pověst spíše proutníků, ale to platí jen do chvíle, než najdou tu pravou a zavážou se jí na celý život. Takový slib berou velmi vážně a málokdy jej poruší. Nicméně jejich náladovost vám může společnou cestu za štěstím trochu zkomplikovat, Pokud však najdete způsob, jak se jim dostat pod kůži, a zjistíte, co na ně platí, máte před sebou spokojené manželství.

Rak

Raci se vyznačují dobrosrdečností a věrností, nicméně nejsou tím nejspolečenštějším znamením celého zvěrokruhu. Může se proto stát, že zatímco vy se budete chtít jít bavit do víru velkoměsta, váš milý by raději zůstal doma a strávil večer v tichosti a jen a jen po vašem boku. Právě kvůli jeho uzavřenosti mohou vznikat některé konflikty.

Lev

Také Lvi patří mezi velmi loajální manžele. A především jsou skvělými společníky, s nimiž se celý zbytek života prakticky prosmějete. I v těžkých chvílích jsou dokonalou oporou. Občas sice budete mít pocit, že jeho energetický přístup k životu „nestíháte“, ale nikdy se nebudete nudit.

Panna

Muži ve znamení Panny by pro svou ženu a její štěstí udělali prakticky cokoli. Druhá věc ovšem je, že se jim to ne vždy podaří. Tak, jak jsou nároční sami na sebe, bývají ovšem často nároční i na svou ženu, což může vyústit v drobné rozmíšky. Nebývají přehnaně praktičtí nebo extrémně romantičtí, lásku vyjadřují především malými gesty, díky nimž je tak snadné je milovat.

Váhy

Muži-Váhy jsou velmi přitažliví a charismatičtí, a tak se okolo nich vždycky motá spousta žen. Navíc jejich vrozená zdvořilost a galantnost často hraničí až s přílišnou náklonností k druhému pohlaví. Své manželky nicméně nechtějí podvádět, umějí milovat celým svým srdcem. Nicméně někteří zkrátka občas neodolají pokušení porozhlédnout se někde jinde – i kdyby se mělo jednat o platonický flirt.

Štír

Taková malá „Itálie“. Tak by se dalo charakterizovat manželství, do kterého vstupujete se Štírem. Nikdy se s ním nebudete nudit a ano, občas si budete trochu zoufat, ale tyhle chvíle budou vyváženy chvílemi absolutní radosti a romantiky. O tom, jak jsou Štíři vynalézaví milenci, není ani třeba zdlouhavě psát. Bohužel je to občas svádí k nějakému tomu „úletu“.

Střelec

Zrozenci tohoto znamení jsou velmi romantičtí, a tak je představa „žili šťastně až do smrti“ vůbec neděsí, právě naopak. Svou manželku nosí na rukou a udělají cokoli, aby byla šťastná. Možná jsou občas trochu žárliví, ale také velmi loajální a věrní. Vyvolenou partnerku dokážou skutečně milovat celý život.

Kozoroh

Kozorohové jsou přímo stvoření pro to, aby se o někoho starali. Proto málokdy patří mezi nevěrníky, zkrátka jsou zcela oddaní jedné ženě, o kterou budou pečovat až do konce svých dnů. Jistě, občas se stihnete docela dost pohádat, ale spíš nad praktickými věcmi než nad těmi, jež by se týkaly romantiky apod.

Vodnář

Zrozenci znamení Vodnáře jsou od přírody snílci a občas nestojí tak docela nohama na zemi, což se může odrazit i v jejich vztazích. O manželství mají své představy a snaží se jim vztah přizpůsobit, i když nejsou tak docela realistické. Pro mnohé z nich je manželství příliš velký závazek a občas se mu vyhýbají. Pokud už do něj vstoupí, umějí být zcela věrní.

Ryby

Svou „roli“ manžela berou velmi vážně, a tak dělají vše pro to, aby byla jejich vyvolená spokojená. Nemají problém s romantikou, a tak partnerku rádi rozmazlují třeba květinami, ale také skvělým sexem. Občas bývají trochu citlivější a uzavření do sebe, ale to není na závadu. Jim zkrátka stačí, když se budete usmívat vy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat