Matka na pokusy: O divadle, trapasu a zdravých ňadrech

03.12.2017 | Zábava

Jsem magnet na trapasy. Nevím, jak to dělám. Dnes jsem si na jeden takový starší vzpomněla. Jednak mi to připomnělo, že jsem už dlouho nebyla na preventivní sonografii prsou a druhak se mi povedlo poslat paní z pojištovny SMS určenou kamarádce, se kterou se žertovně oslovujeme „ty kjávo“. Inu, některé trapasy se rády opakují a doufám, že vás moje historka z roku 2015 pobaví.

Už nějakou dobu jsem chtěla vzít dcerku do dětského divadla Minor. Takových je nás asi víc, protože inscenace určené pro osoby její věkové kategorie jsou většinu vyprodané. Ano, pochopitelně by se svým geneticky daným intelektem zvládla i představení 5+. Dokonce si troufám říct, že by nepohrdla ani závažnější tématikou.

O lístky na Elfriede Jelinek ve Vratislavi byl však kvůli jakési šlamastyce kvůli angažmá českých pornoherců tehdy také velký zájem, tak jsem se soustředila na získání vstupenek do Minoru. Vida! Jeden termín inscenace „O Malence“ (4+) se nám hodil do rodinného fahrplanu a měli poslední dva lístky! Byla jsem sice to sobotní dopoledne objednána na preventivní sono prsou, ale neštítila jsem se udělat program svému nic netušícímu muži.

Učinila jsem tedy rezervaci. Vzápětí jsem obdržela do mailu její potvrzení, které jsem okamžitě přeposlala manželovi s lakonickým oznámením, že já jdu s kozama na ultrazvuk a on jde s dcerkou na kulturu. Abych nevypadala jako nesnesitelný rodinný diktátor, nešetřila jsem v mailu zdrobnělinami a rozněžnělinami.

V soukromém partnerském diskursu by se to šišlání nějak spláchlo a svedlo na dítě – jenže, ouha! To bych ten mail – včetně popisu mého ňaderného programu – nesměla poslat místo manželovi zpět do divadla. Koza! No, hned mi decentně odepsali, že to asi nebylo určeno jim.

Plyne z toho trapasu nějaké ponaučení? Jistě! Choďte na prevenci s ňadry, choďte s dětmi do divadla, ale nikdy – opravdu NIKDY – se nepodepisujte jako maminka Haninka.


Matka na pokusy

HanKa je reklamní textařka a máma dvou malých dcer.

Kdysi psala blog, nyní své postřehy ventiluje hlavně na svůj Facebook.

Nerada dělá z rodičovství vědu, ale co si budeme nalhávat – on to je svého druhu pokus.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:19
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:42
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:41

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat