Horoskop na září 2018: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení

01.09.2018 | Zábava

Co chystají hvězdy v září pro Váhy? Před čím by se měli mít na pozoru Vodnáři? Které znamení by se mělo soustředit na svou lásku a které čeká spousta zážitků spojených s rodinnými událostmi? A koho budou mít hvězdy v září prostě rády?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
V lásce a erotice se vám bude zvláště dařit 2. a 3. září, i v dlouhodobých vztazích se vylepší intimní soulad. Kolem 18. září se naopak mohou u vás projevit záletnické touhy, i když k vám váš protějšek bude velmi vstřícný. Koncem měsíce si dejte pozor na nesplnitelné představy v sexuální oblasti.
Tento měsíc bude v rodině velmi harmonický a povede se vám výborně skloubit péči o vaše blízké s vašimi pracovními aktivitami. Přát vám bude jak Mars, tak Jupiter a díky nim se vám povede výrazně přispět k materiálnímu zabezpečení rodiny.

Zdraví
V první polovině měsíce pozor na nachlazení! Pokud vás nějaký ten kašel či rýma potrápí, rozhodně se nesnažte je ignorovat, z několika dní nikterak závažných obtíží by se mohla snadno vyklubat nepříjemná a dlouhodobá nemoc.

Finance a kariéra
Vynikající období pro pracovní aktivity se pro vás začne 4. září, můžete kariérně postoupit, udělat si jméno v oboru nebo výhodně investovat. Skvělá bude zejména doba kolem poloviny měsíce. Je zde možnost navázání zajímavých kontaktů se zahraničím. Na cestě za kariérou budete mít podporu rodiny.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

V první polovině měsíce budete v oblasti lásky nezvykle rozpačití a nervózní. Kolem 10. září se mohou objevit pochybnosti, zda se k sobě s partnerem vůbec hodíte. Druhá polovina září vám naproti tomu přinese velmi výrazné milostné a vztahové úspěchy.
V první polovině měsíce se mohou objevit pochybnosti a nejistota na rodinném poli, ale po 15. září se všechno obrátí k lepšímu. Ve druhé části měsíce pak nastává ideální období pro rozvoj blízkých i vzdálenějších rodinných vztahů a návštěvy.

Zdraví
Váš organismus mohou v září ohrozit nejrůznější nemoci dýchacích cest. Snažte se proto co nejvíce posilovat imunitní systém!

Finance a kariéra
Až do 19. září raději nepočítejte s výraznějšími pracovními úspěchy a místo toho se zaměřte na studium a vzdělávání. Učení vám půjde nejlépe do 8. září díky přízni Merkuru. Všechno vám však vynahradí druhá polovina září, kdy budete oplývat sebevědomím a v práci můžete dosáhnout výrazných úspěchů.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
V první polovině měsíce těžíte ze zvláštní přízně Venuše. To znamená šanci na velké úspěchy v lásce. Velmi pozitivní bude, že i navenek na lidi kolem vás bude váš vztah působit přímo ukázkově. V závěru měsíce pak bude váš intimní život spíš klidnější a ustálenější.
Ideální
dny pro rodinu nastanou 20. až 22. září. Nebudete litovat vynaložené prostředky, abyste vašim blízkým udělali radost nečekanými dárky. Většina měsíce bude po rodinné stránce spíš klidnější a poměrně vyrovnaná.

Zdraví
Letošní nástup babího léta je pro vaše zdraví sice přívětivý, protože všechny závažnější nemoci, které jsou se chladným obdobím většinou spojeny, se vám vyhýbají, nicméně nějakou dobu už se potýkáte s nachlazením, které vám lehce znepříjemňuje život. Možná by bylo na čase jej přestat ignorovat a začít jej řešit!

Finance a kariéra
Od 4. září vám přeje Mars, který vám v práci může pomoct například k získání vyššího platu nebo jiných výhod, pokud najdete odvahu si o ně říct. Všechnu opravdu odpovědnou práci v tomto měsíci by bylo vhodné stihnout do 18. září. Kolem 23. září si dejte pozor na kolegy, kteří vás chtějí ohrozit.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

V lásce bude lepší vyhnout se náhlým změnám, i kdyby vás lákaly. Díky drobným komplikacím ohledně práce nebo majetku budete velmi potřebovat podporu partnera. Od 15. září vám bude v lásce přát Venuše, která má kladný vliv na sexuální oblast. Konečně naleznete po boku partnera opravdovou spokojenost.
S některými věcmi si děláte až příliš velké starosti a máte sklon k přehnaně vážnému uvažování. Je to však přirozené, protože musíte řešit závažná majetkově-právní témata. Nezapomínejte na odpočinek .

Zdraví
Vaše tělo se – stejně jako vaše mysl – bude zmítat mezi dvěma světy. Když se budete cítit dobře a vyrovnaně, bude vyrovnaný i váš organismus. V opačném případě se ovšem může vyskytnout problém. Snažte se tedy vsadit na nejrůznější relaxační techniky.

Finance a kariéra
Dlouhodobě jste pod tlakem náročných pracovních výzev, tento měsíc vám tedy rozhodně neuškodí, když budete rozvíjet zdravou asertivitu. Na druhé straně je však potřeba naučit se s klidem a vyrovnaně přijmout věci, které nemůžete změnit, a to hlavně co se týče nepříliš dobrých vztahů na pracovišti.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Nejpříznivější pro vás v lásce bude první polovina měsíce, téměř všechna vaše přání se vám mohou splnit, když budete chtít. Jen pozor, ať se vaše vnímání protějšku neomezí jen na sexuální touhu  to by byla přece škoda. Ve druhé části měsíce naopak převládne kamarádský vztah nad erotickým nábojem.
Od 13. do 15. září si udělejte čas na rodinu a děti - toto období bude pro vaše vztahy velmi významné.

Zdraví
Na vašem zdravotním stavu se podepíše především stres, který na vás občas bude čekat v práci. Tak si dejte pozor, abyste – až budete myšlenkami někde jinde – nepřišli kvůli nepozornosti k nějakému zranění!

Finance a kariéra
Kolem 5. září bude lepší držet se v pozadí a pozorovat dění ve vašem okolí. Od 9. do 25, budete pod příznivým vlivem Merkuru, který podpoří vaše komunikační dovednosti. Dařit se vám bude při studiu a vzdělávání, zdržte se však raději kritických komentářů na adresu kolegů, hlavně v závěru měsíce.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Po polovině měsíce se dostanete pod přízeň Venuše, která vám přinese novou zamilovanost nebo vrátí jiskru do aktuálních milostných vztahů. Nezadaní se mohou seznámit 16. nebo 17. září a navázat slibný nový vztah. ŽenyPanny mohou být 23. a 24. září plodnější, tak se podle toho zkuste zařídit!
Rodinu potěší, když pod vlivem Jupitera začnete brát život, a hlavně jeho finanční stránku, odpovědněji a seriózněji. Doma budete velmi pečlivě hospodařit a vyhnete se každému utrácení.


Zdraví
Kromě nikterak vážného nachlazení by vás zdraví „zlobit“ nemělo, přesto nezanedbávejte prevenci! Přes léto jste zanedbávali pohyb (letní lenošení je vám bližší), a tak je nejvyšší čas se zase vrhnout na nějaký sport. Sami cítíte, jak vašemu tělu nějaká ta aktivita chybí…

Finance a kariéra
V první části měsíce vám Jupiter vytváří dobré předpoklady materiálně se zabezpečit. Spíš toho ale dosáhnete šetřením než pracovními aktivitami navíc. Od 19. září vám začne přát Mars, který vám přinese pracovní nabídky a kariérní růst. Nové zakázky vás časově velmi vytíží, ale byla by škoda odmítat.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Se svým protějškem si budete dobře rozumět, vyvarujte se však nutkání zanedbávat ho ve prospěch práce  nevyplatilo by se to. Venuše bude podporovat intimní souznění až do 18. září, pak se oba opět zaměříte o něco víc na práci, ale otázka hledání harmonie a rovnováhy zůstane pořád aktuální.
Na začátku měsíce mohou rodinné záležitosti odvést vaši pozornost od kariéry  berte to však jako pozitivum, nastal čas věnovat se sobě a svým blízkým. Do pozornosti se dostanou zejména otázky bydlení.

Zdraví
Pozor na nemoci močových cest, přibližně v polovině měsíce by vás mohly totiž nepříjemně zaskočit.

Finance a kariéra
Mars vám v první části měsíce nebude příliš přát a pracovní snahy přinesou své ovoce až po nějaké době. Obrňte se tedy trpělivostí. 16. a 17. září můžete výhodně investovat. Ani v poslední zářijové dekádě nepřestávejte být vytrvalí, kariéra se bude rozbíhat pomalu.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

Až do poloviny měsíce budete lásku kvůli pracovním povinnostem trochu zanedbávat. Od 15. září vám však začne přát Venuše a její pozitivní vliv na oblast erotiky budete pociťovat ještě i na začátku října. V názorové oblasti mohou nastat mezi 19. a 27. zářím drobné neshody, které však rychle urovnáte.
Pokud vás někdo využívá, nyní nebudete mít problém se zpod jeho vlivu osvobodit. Pozor ovšem na přílišné sklony k rebelií, nepřinesly by nic dobrého ani do rodiny, ani do partnerských vztahů.

Zdraví
Nějakou dobu už se potýkáte s drobnými potížemi, které se sice nezdají nikterak závažnými, ale jejich ignorování by se vám mohlo vymstít. Možná je na čase vyhledat odborníka!

Finance a kariéra
Uran vám přináší dlouhodobý příznivý vliv, který ovšem může být tento měsíc trochu zbrzděn. Úspěchy se budou dostavovat, ale poměrně pomalu. Máte tedy čas věnovat se studiu a důkladné přípravě na vaše další plány. 23. a 24. září navíc bude potřeba věnovat více pozornosti právním otázkám.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
V partnerství bude po celý měsíc panovat láska a porozumění, v sexuální oblasti ovšem může trochu chybět vášeň. Pokud udržujete vztah, založený jen na sexu, může vás Venuše před 15. zářím přimět k rozchodu, týkat se to však bude hlavně různých bokovek a mileneckých vztahů, důležitá bude věrnost.
Jupiter vám přinese větší soustředěnost na otázky materiálního zabezpečení. Při řešení bydlení se neváhejte inspirovat cizími zeměmi a poznatky z cest. V prvních dvou zářijových dekádách se vám bude dařit výborně skloubit rodinný a pracovní život.

Zdraví
Stres v práci se na vašem organismu začne samozřejmě projevovat, a tak vás mohou potrápit především nejrůznější zažívací potíže.

Finance a kariéra
Tento měsíc se bude dařit zejména těm, kdo se věnují technickým oblastem. Mars vám bude v pracovní oblasti zvláště přát až do 18. září a dařit se vám bude všechno, do čeho se pustíte. Poté nastane období, které bude trochu na delší lokty, takže se připravte na konfrontaci s lidmi, co budou stát proti vám.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

V partnerském životě bude po většinu měsíce nejdůležitější soustředit se na společné plány a vytváření pocitu bezpečí. Pozor na hrozící konflikty. Kolem 20. září se situace výrazně zlepší a Mars vás obdaří větší komunikativností. Pravděpodobně přehodnotíte případné nedávné úvahy o rozchodu.
První dvě zářijové dekády budou jako stvořeny pro rodinný život a pozornost si zaslouží i vaše bydlení, které lze vylepšit.

Zdraví
Navzdory stresu v práci i doma by vás žádná choroba „přepadnout“ neměla. Jen dejte pozor na začínající podzimní únavu!

Finance a kariéra
Až do 19. září se mohou vyskytovat potíže s nedostatkem energie v pracovní oblasti, a nic moc to nebude ani s novými příležitostmi a možnostmi. Kolem poloviny měsíce budete mít sklony zamotávat se do zbytečných konfliktů, pozor na to. Po 20. září se situace v kariéře i financích výrazně zlepší.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
I když váš milostný vztah nebude tento měsíc zrovna vášnivou zamilovaností, Venuše vám přeje. V partnerství zavládne absolutní věrnost, soulad a porozumění. Je důležité mluvit spolu, podpoří to harmonii ve vztahu. V sexu vám to bude nejlépe klapat v první polovině měsíce, pak pozor na nedorozumění.
Je skvělý čas začít víc pracovat na vašem bydlení, nejlépe spolu s partnerem. Vyplatí se pustit se do stavby nebo rekonstrukce právě teď.

Zdraví
Zrozenci tohoto znamení by si měli dát pozor především na nejrůznější drobná poranění – ostré předměty a nerovné povrchy nebudou v září právě vašimi přáteli…

Finance a kariéra
V materiální oblasti se budete v září těšit dostatku. Přispěje k tomu Jupiter, který vám přináší mimořádně pozitivní období, jež bude trvat přibližně jeden celý rok! Využijte ho tedy co nejlépe a nezahálejte, protože příznivá doba nebude trvat věčně. Vyplatí se pustit se do práce naplno právě nyní.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Až do 9. září se vám bude v lásce dařit, pak přijde trochu rozpačitější období, ale v závěru měsíce se věci opět rozběhnou a zlepší. Velmi pozitivní bude také období kolem 16. a 17. září. Pak bude následovat několik dnů, kdy vám bude vyhovovat spíš samota a oceníte chvilku pro zamyšlení nad životem.
Pod vlivem Jupitera budete nejspíš tento měsíc roztěkanější než jindy, takže pro vás bude velmi důležitá harmonická atmosféra v domácnosti.

Zdraví
V září vás, podle všeho, mají hvězdy prostě rády – žádné větší nástrahy se na vás tento měsíc nechystají ani v oblasti nejdůležitější, tedy vašeho zdraví! Jen se tím nenechejte ukolébat a neopomíjejte prevenci.

Finance a kariéra
Od 10. do 24. září se připravte na kritičtější období - asi budete mít sklon o věcech uvažovat víc, než je zdrávo, takže bude lepší neplánovat si na tuto dobu nic zvláště důležitého. Začátek měsíce bude naproti tomu velmi příznivý v podnikání a závěr září bude zas naopak přát spíš klidné práci.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.
Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat