Kterých 30 testerek vyzkouší Toustís od Penamu

12.06.2019 | Zábava

Rádi se k snídani rozmazlujete? Pak právě pro vás jsme připravili testování nového Toustís. Jste mezi 30 vybranými testerkami?

Toustís jsou hit, který má ve světě mnoho jmen (například v Anglii ho najdete pod názvem English muffin) a různě dlouhou tradici, ale jedno mají společné: všude je milují pro skvělé snídaně, svačiny nebo grilování.

A čím Toustís tak vynikají? Jsou úžasně praktické a okamžitě povolí uzdu vaší fantazii. Díky tomu určitě budete Toustís plnit nejrůznějšími dobrotami. Konečně máte také možnost vyzkoušet pečivo, které dnes hýbe světem.

Toustís se prodávají již naříznuté a skvělé jsou z grilu i z topinkovače. Pro opékání jsou totiž přesně dělané! Navíc dokáží dokonale udržet šťávu. I díky tomu vás dostanou skvělou chutí.

Vyzkoušet je můžete v mnoha variantách. Pro inspiraci získají vybrané testerky také recepty na 10 skvělých snídaní s toustís.

Toustís seženete jak ve světlé, tak tmavé variantě.

Které testerky se mohou těšit na Toustís?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, čím si nejraději zdobí toust.

Balíček s Toustís od Penamu už je na cestě k těmto testerkám a testerům: Lojza, hohe, kuky a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat