Soutěž o hubnutí - Příběh č. 10. příběh: Hubnutím téměř k maléru

15.06.2013 | Zábava

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ O HUBNUTÍ - PŘÍBĚH Č. 10: Každý z nás již minimálně jednou v životě zkoušel zatočit se svými kilogramy. Nezáleží na tom, zda úspěšně, či neúspěšně, ty, které se s námi o svůj příběh podělily, mají šanci vyhrát redukční program Institututu kompliment®! Velké hlasování o jeden vítězný příběh proběhne od 17. do 21. června 2013.

Hubnutím téměř k maléru

Mé zkušenosti s hubnutím? Bez odborníka se do něj raději nepouštějte. Opravdu, mluvím ze své zkušenosti. Kulatá jsem byla, co si pamatuji. Ve škole mě to hodně trápilo a já se styděla pokaždé, když jsem měla vyjít z domu. Tam někde se mi asi nalomila psychika a podkopalo sebevědomí. Po konci střední a s nástupem na výšku jsem se rozhodla, že sama se sebou něco udělám. Proseděla jsem hodiny na internetu, hledala informace o hubnutí a přitom narazila na stránky, kde holky s podobnou váhou řešily svoje pokroky, sledovaly svoji váhu a sdílely rady. Přišlo mi to naprosto super a hned jsem se do této skupiny přidala. Upravila jsem podle jejich rad jídelníček, přidala pohyb a šlo to! Hubla jsem krásných 1 – 2 týdně a byla spokojená. Ne tak holky ze skupiny. Podle nich jsem měla ubrat jídla a přidat na pohybu. Řídila jsem se jejich radami a byla zase nešťastná, protože jsem prostě nedokázala jíst tak málo. Po několika neúspěších jsem se ale konečně začala přibližovat svým „kolegyním“, začala sklízet chválu a to mě posilovalo k dalšímu hubutí.

Moje dny začaly být všechny stejné. Skládaly se z neustálého počítání kalorií, myšlenek na jídlo a výčitek, pokud jsem se odchýlila od striktního jídelníčku. Za den jsem ke konci snědla jen mističku zeleniny a sportovala v průměru dvě až tři hodiny. Za měsíc jsem zhubla 15 kilo a byla na sebe pyšná. Vůbec jsem si nevšimla, že vypadám jako přízrak z temnot, že moje studijní výsledky jdou do háje a že vlastně už s nikým nemluvím. Naštěstí mám báječnou ségru, která rozpoznala blížící se malér a téměř násilím mě odtáhla k psychologovi. Abych to zkrátila, po několika sezeních jsem se trochu vzpamatovala, dala „kolegyním“ na fóru vale a našla si výživového specialistu. Sice to stojí peníze, ale mně se to vyplatilo. Zjistila jsem jak, co a kdy jíst a hlavně se naučila poslouchat své tělo. Teď už pokračuju na vlastní pěst. Hubnutí sice nejde tak drasticky rychle, ale aspoň si nevyčítám kafe či víno s kamarády. A hlavně – je mi fajn, psychicky i fyzicky!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat