Vážila 150 kilo! Dneska je z ní kočka, co radí ostatním (FOTO)

Osmadvacetiletá Američanka Stephanie Seabrook je důkazem, že když má člověk dostatečně silnou vůli, povede se mu překonat i sebe sama.

Stephanie celý život bojovala s obezitou, v jednu dobu dokonce ručička na váze došplhala k neuvěřitelným 154 kilogramům! A protože si mladá žena byla vědoma, jak zničující vliv má její hmotnost na její zdraví, rozhodla se vzít věci do vlastních rukou.

Pro hubnutí zvolila poněkud netradiční postup. Namísto trávení života v posilovně se rozhodla pro přirozený způsob pohybu. Obyčejnou rychlou chůzi.

A výsledky se dostavily! Během prvního půlroku Stephanie shodila neuvěřitelných 36 kilogramů!

Mladá žena se rozhodla, že si svůj recept na zdravější postavu nenechá pro sebe a poctivě se o své úspěchy dělila celou dobu na internetu. Kromě nadšených ohlasů však sklízela i velmi nenávistné komentáře, jejichž autoři poukazovali především na povislou kůži na břiše, jež Stephanii zůstala.

Jediným řešením se ukázala být plastická operace. A i tu sympatická Američanka využila se vším všudy. Společně se svou maminkou popsala povislé břicho hanlivými výrazy a urážkami, jež si musela vyslechnout, a takto se podrobila chirurgickému zákroku. Všechna negativa tak „odešla“ i s nadbytečnou kůží.

Dnes se Staphanie, která váží úžasných 68 kilogramů, živí jako osobní trenérka. A co že svým klientům doporučuje? No přeci chůzi, která tolik pomohla i jí samotné!






Celkem 9 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat