Nejefektivnější spalovači kalorií? Tady jsou

Který sport vám zaručí nejlepší spalování kalorií? Víme to!

Když už chcete cvičit s úmyslem zhubnout, proč si nevybrat sport, který vám to co nejvíce usnadní?

1. Kickbox
Kickbox vyžaduje zapojení většiny našich svalů a je poměrně náročným sportem. Nicméně pokud mu propadnete, už nebudete chtít vyzkoušet jiný sport. Zaručená je vylepšená fyzička i úbytek kilogramů. Vždyť za hodinu kickboxu spálíte plných 800 kalorií!

2. Cyklistika
Ať už jste fanda klasické cyklistiky, tedy výletů na kole v přírodě či na cyklostezkách, nebo si užíváte rotopedu v posilovně, rozhodně se malého úbytku kilojoulů nemusíte bát. Pokud budete hodinu jezdit přibližně 22 až 25kilometrovou rychlostí, spálíte okolo 700 kalorií.

3. Zumba
Novinka mezi fitness je stále oblíbenější a evidentně nejen proto, že je postavená na tanci, který většinu z nás tolik baví. Důvodem je nejspíše i fakt, že za hodinu zumby můžeme spálit 500 až 1000 kalorií.

4. Švihadlo
Skákání přes švihadlo je překvapivě velmi efektivním způsobem jak se zbavit kalorií. Navíc nevyžaduje chození do fitness center, pokud máte alespoň trochu místa doma, můžete se do skákání pustit, kdykoli se vám zachce. Přibližně 130 kalorií spálíte za pouhých 10 minut!

5. Step aerobic
Oblíbené cvičení je ve spalování kalorií také velmi efektivní – za hodinu se totiž můžete zbavit až 600 kalorií.
TIP Bety: Nevíte, jakými cviky zhubnout nebo posílit bříško? Chcete se zbavit širších boků? Zeptejte se ZDARMA naší profesionální instruktorky Petry z klubu Holmes Place






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat