Ideální křivky? Dají se spočítat. Víme jak!

Matematika je matkou všech věd a čísla se mohou podle novozélandských antropologů plodně uplatnit i v lidské sexualitě.

Přesněji řečeno dokážou vyjádřit ideál ženské postavy. Experti z Victoria University ve Wellingtonu zjistili, že není podstatné, zda je žena vyzáblá či plnějších tvarů, ale její tělo musí mít správný poměr obvodů. V pase pak musí mít 70 procent obvodu boků.

Odborníci již dříve zjistili, že nejdůležitější pro vnímání atraktivity u ženského těla je poměr boků k pasu. Doktor Barnaby Dixson z Wellingtonu pak přesně spočítal, že za ideál je považován poměr 0,7. Pokud žena takový poměr rozměrů těla má, pak muži nevnímají na jejím těle nic jiného a považují ji za atraktivní.

„Je to zřejmě tak, že dokonalý poměr 0,7 vysílá biologický signál mužům, že žena je nejplodnější a bude mít zdravé potomky, bez ohledu na to, jakou velikost ta žena má,“ tvrdí doktor Dixson.

Poměr 0,7 odpovídá ideální distribuci tuků na ženském těle, který má žena v případě, že je velmi plodná. Ideální poměr pasu k boků má třeba Kate Moss, Jessica Alba či modelka Alessandra Ambrosi.
TIP Bety: Chcete zhubnout, a nevíte, která dieta je pro vás vhodná? Zeptejte se ZDARMA naší profesionální instruktorky Petry z klubu Holmes Place






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat