Největší sabotéři vaší postavy. Na tyhle si dejte dobrý pozor

To se můžete snažit jak chcete, jíte přímo ukázkově, hýbete se jako diví, ale kila se vás stále drží jako klíště, případě jen co nějaké shodíte, za týden je zpátky. Možná je to tím, že vám vaše úsilí někdo nebo něco sabotuje.

Odhalte ty sabotéry s námi!

Odhalte tyto sabotéry s námi!

Sabotér č. 1: Maminka a babička

Myslí to s námi dobře, mají na srdci jen naše dobro. Jenže! V maminčiných či babiččiných očích jste vždycky nějak pohublí, a tak se vás při každé příležitosti snaží zachránit obřími porcemi svých poctivých (= vysoce kalorických) jídel. Jak se bránit? Budete muset s pravdou ven a vydržet všechny ty ublížené pohledy poté, co si odmítnete přidat knedlík a namísto tří kusů koláče si vezmete jen dva (a jeden si necháte na později). Chce to prostě pevnou vůli, nakonec vás obě pochopí (protože vás mají tak rády).

Sabotér č. 2: Partner či partnerka

Možná jste si toho všimli u jiných párů – a stane se to i vám. Začnete společně bydlet a najednou zpozorujete, že se oba tak nějak zakulacujete. Přitom si ani nejste vědomi toho, že děláte něco špatně! Jenže pár nenápadných změn tu je – společně vaříte, jste spokojenější, společně zobete chipsy nebo sladkosti u televize apod. Jediným východiskem je kontrolovat, co a kolik toho skutečně sníte! A platí to pro oba, nejen pro vás!

Sabotér č. 3: Kolegyně či kolegové

Mít skvělé vztahy se svými kolegy je k nezaplacení. A jak posílit vaše „pouto“? Třeba jídlem! Pokud máte např. v kanceláři takový milý zvyk slavit společně s kolegy každé narozeniny a svátky, může se vám to lehce vymstít. Všechny ty dortíky a chlebíčky se zákonitě na vaší postavě musejí projevit. A jestliže se třeba manželka vašeho kolegy ráda pochlubí svými kulinářskými dovednostmi a posílá vám do práce své úžasně chutnající výtvory, budete mít hodně práce, abyste udrželi silnou vůli.

Sabotér č. 4: Restaurace a hospody

Rádi večeříte venku? Zajdete rádi na jedno či na dvě piva? Možná je to dobrá zpráva pro vaše chuťové buňky, ale ne pro vaši postavu. Časté návštěvy restaurací a hospůdek naší linii totiž příliš neprospívají. Výborná jídla plná smetany, másla apod. (nebo smažené pokrmy, které si dáváme spíše v restauraci, než abychom je připravili doma) sice opravdu chutnají úžasně, ale z hlediska kalorií jsou to zabijáci. A o tom, kolik kalorií se skrývá v jediném půllitru piva či několika panácích, už snad ani nemá smysl psát.

Sabotér č. 5: Prázdniny a dovolená

Kdo by si jednou za čas nezasloužil pořádný odpočinek? A vyrazit někam za dobrodružstvím nebo na pláž se zdá jako skvělý nápad (a taky je). Má to malý háček. Spousta z nás během dovolené přibere. Opadne stres, přestaneme se hlídat, ochutnáváme všechny možné místní delikatesy, ležíme na sluníčku… Prostě si užíváme všemi smysly. Jediný, kdo tím není tak úplně nadšený, je naše osobní váha… Mimochodem, naprostým zabijákem je v tomto případě tzv. all inclusive. Jídlo na dosah ruky 24 hodin denně? Neodoláte.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat