Návrat do posiloven bez trapných situací

Spousta z nás se opět může vrátit do posilovny a nastolí tak ztracený pravidelný režim. Ale i tato místa mají svá pravidla a svou etiketu. Pokud je porušujete, můžete se dopouštět pořádných trapasů.

Na co si dát pozor?

Špinavé boty

Pokud kromě posilovny svou fyzičku zlepšujete například i běháním venku, pak si musíte pořídit na každý ze sportů jinou obuv. Protože špinavé boty zvenku do posilovny prostě nepatří.

Mobil v ruce

Do posilovny jste přišli cvičit, ne vyřizovat telefonáty a SMS zprávy. Zrovna tak nemusíte každý svůj úspěch okamžitě fotit a postovat na svém facebookovém profilu. Mobilní telefon nechejte pěkně odpočívat v tašce v šatnové skříňce.

Upocené náčiní

Každý se při sportu potí. Antiperspirant neantiperspirant, pokud si dáváte opravdu zabrat, budete zpocení od hlavy až k patě. Ovšem není nic horšího, než jít na nějaké posilovací náčiní po někom, kdo stroj po sobě neotřel a nevydezinfikoval. Pamatujte na to!

Neuklizené činky

A vůbec jakékoli náčiní, které používáte, byste měli následně uklidit nebo uvést do původního, „neutrálního“ stavu. Proč by po vás měl někdo uklízet?

Hovory s kamarádkou

Je fajn, pokud máte do posilovny spojence v podobě kamarádky, s níž se motivujete a hecujete. Ale! Nepleťte si posilovnu s kavárnou – přišly jste sem cvičit, ne si popovídat o tom, jak vás štve partner a zlobí děti. Nejste v posilovně samy a nikdo není na vaše hovory zvědavý!

Hlasité vzdychání

Oddychování, hekání – to jsou při sportu zcela přirozené zvuky. Ale pokud budete připomínat nějaké hodně hlučné zvířátko v říji nebo ženu, která právě začala rodit, bude trapně celé posilovně. Zvuky ztlumte na minimum.

Zírání a komentování

Ano, v posilovně se obvykle setkáte s někým, kdo má úžasně vypracované tělo, dokonalý outfit, nějaká ta kila navíc, nevhodnou podprsenku apod. Ale ani jeden z těchto lidí si nezaslouží, abyste na něj zírali s otevřenou pusou nebo jeho vzhled a snahu o zlepšení fyzičky komentovali. Představte si, že by někdo takto pomlouval vás!






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Uzená polévka

(1 hlasů)

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat