Dieta slavných krásek: Hubnou až sedm kilo za tři týdny!

Celebrity jsou často těmi, kdo určují trendy v hubnutí. Dietě doktorky Kellyann Petrucci, která vymyslela hubnutí s vývarem z kuřecích kostí, věří také Gwyneth Paltrow a Salma Hayek. Shodit se přitom tímto jídelníčkem dá až sedm kilo za tři týdny. A člověk se docela cpe.

Zakázány zcela jsou však obiloviny, ztužené tuky, umělá sladidla, mléčné výrobky, cukr, fazole, všechny ostatní luštěniny, brambory a alkohol.

Doktorka Petrucci ve své knize vysvětluje, že její stravovací systém patří mezi paleo diety. O těch však někteří odborníci a lékaři neslyší rádi. Podle části odborné veřejnosti totiž tělo nezdravě zatěžují nadbytečným příjmem bílkovin a tuků. Člověk sice hubne, ale poškozuje si některé vnitřní orgány.

Jednatřicetiletá Erica Tempest, redaktorka deníku The Mail, se však rozhodla zhubnout právě s radami doktorky Petrucci a každý týden zkonzumovala tři litry vývaru z kuřecích kostí a zeleniny. Zhubnula za tři týdny 4,5 kila. Tedy méně, než dieta slibuje, ale rozhodně víc než u všech ostatních diet, které za svůj život zkusila.

Dieta Petrucci předepisuje dvakrát týdně konzumaci výlučně silného vývaru. Hubnoucí popíjí od rána do sedmi večer šest hrnků vývaru. Pět dní v týdnu konzumují hodně masa, zeleniny, ovoce a rostlinných tuků (včetně těch obsažených v ořechách). Hlady rozhodně netrpí a porce nejsou malé. Jsou však bohaté na bílkoviny a tuky a chudé na sacharidy.

Třiačtyřicetiletá Gwyneth Paltrow píše o této dietě na svém webu Goop, na němž vyzdvihuje vývar z kostí jako nejlepší metodu hubnutí.

Připravuji si vývar z kostí podle receptu, který najedete na internetu,“ prohlásila loni také devětačtyřicetiletá Salma Hayek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat