Zhubla 46 kilo poté, co ji vyděsila vlastní fotka na Facebooku

Zatímco nezanedbatelná část ženského světa bojuje proti body-shamingu publikováním přirozených fotografií, najdou se i dámy, které to vzali z opačného konce. Zde je příklad, že Facebook může být totiž nejen žroutem času, ale i velmi inspirativním nástrojem.

Své by o tom mohla vyprávět Sarah Reynolds, žena, kterou ještě donedávna virtuální svět vůbec neznal. Trojnásobná maminka z amerického Ontaria se však nedávno rozhodla zveřejnit svůj příběh - který je skvělým příkladem toho, že i v době plus-size a hesla „jste krásné takové, jaké jste" je zde prostor i pro dámy, které se rozhodnou pro změnu. Tělesnou a velmi radikální.


Vše se začalo poté, co se Sarah narodil třetí potomek. Tehdy už nedokázala kontrolovat své stravovací návyky, což v kombinaci s poporodními okolnostmi zapříčinilo, že ručička na její váze se zastavila na hodnotě 102 kilogramů!

Neuvědomovala jsem si to. Byla jsem prostě závislá na jídle - musela jsem jíst pravidelně, hodně a často. Samozřejmě, i hodně nezdravého," vzpomíná 31letá trojnásobná maminka, která pracuje jako servírka. Byla si vědoma své nadváhy, ale podle vlastních slov se s ní naučila žít. Dokud nepřišel zlom.

V jeden večer strávený na Facebooku byla kamarádkou označena na fotografii - v modrých šatech na párty, avšak zachycena ze skutečně nelichotivého úhlu. Sarah byla naprosto v šoku a uvědomila si, že se svojí obezitou musí něco udělat. Sama se chtěla cítit dobře, a proto její odhodlání bylo tak silné.

Podívejte se jak si při hubnutí vedla.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat