Výmluvy, které vám nejčastěji brání ve cvičení

To bylo na začátku jara slibů, že začnete pravidelně sportovat! Jenže nadšení vás rychle přešlo a do posilovny jste zavítali s bídou třikrát. Hledáte důvody, proč to nejde? Tyhle jsou nejčastější!

Na sport mi nezbývá čas

V práci jste často přesčas, a když se dostanete domů, začíná druhá směna. Děti, vaření, úklid… I když tolik chcete, cvičení se vám prostě nevejde do harmonogramu. No, jak se to vezme!

Výsledky výzkumu zveřejněného v časopise Journal of Physiology prokázaly, že dvacet minut intenzivního tréninku třikrát týdně má stejný výsledek jako aktivita v mírném tempu hodinu denně.

Vážně by se nenašlo těch pár minut v pondělí, středu a pátek? Popřemýšlejte…

Jsem příliš unavená

Ráno máte ještě odhodlání na rozdávání, ale jak udeří odpoledne, energie se pomalu vytrácí. A pak je nadlidský úkol se k něčemu přinutit!

Jenže i tahle výmluva má jisté trhliny. Každý osobní trenér vám zaručí, že únava odezní zhruba po čtvrt hodině sportování. Po této době se totiž do těla začínají uvolňovat endorfiny – hormony štěstí. Ty vám navodí dobrý pocit i náladu, takže síly budete mít na rozdávání.

Co dalšího vám brání skočit do tepláků?

Nemám peněz nazbyt

Ano, permanentka do posilovny něco stojí. Opravdu si myslíte, že bez ní se to neobejde? To víte, že ano! Závěry průzkumu webu Bodybuilding odhalily, že téměř 70 procent jedinců své roční vstupenky do fitcentra nechá s klidem propadnout. Zbytečná snaha si je pořizovat.

Na internetu najdete mnoho ukázkových videí a instrukcí, jak protáhnout svaly v pohodlí domova. A jsou zdarma! Inspiraci najdete třeba u fitness guru Jillian Michaels. Tu do vyhledávače zadejte jako první, protože tahle dáma rozhodně ví, jak docílit sexy křivek!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat