Žádné hladovění. Nadbytečným kilům se vyhnete díky pohybu a vhodné stravě

Nastupující léto bývá pro řadu žen výzvou, aby si více než kdy jindy hlídaly svou linii. Trápit tělo drastickým hladověním však nemá smysl. Kontrolu nad svou hmotností můžete získat pravidelným pohybem, pročišťováním organismu a vhodně nastaveným jídelníčkem.

Těšíte se na to, jak si v létě odpočinete u vody a během horkých dní vyrazíte ven jen v lehkém oblečení. Ovšem při zjištění, že kraťásky z loňska jsou vám najednou těsné a vaše postava má v plavkách oblejší tvary, než byste si představovala, vám začnou naskakovat pupínky hrůzou. Zahájit v takovém případě intenzivní dietu by ale vašemu tělo neprospělo. K ideální postavě nepovede, jestliže nárazově omezíte příjem kalorií nebo zcela vynecháte určité druhy potravin. Jde o dlouhodobější proces. Redukce hmotnosti vyžaduje kompletní změnu životního stylu a přechod ke zdravějšímu způsobu života.

Začněte se hýbat a jezte s rozmyslem

Místo krátkodobých diet, které často slibují rychlé výsledky, je vhodnější zaměřit se na stávající jídelníček a přizpůsobit ho vlastnímu tělu a energetickému výdeji. Vaše strava by tak měla být kvalitní, pestrá a vyvážená. Hlídejte si, aby obsahovala dostatek bílkovin, vlákniny a sacharidů, jež představují nenahraditelný zdroj energie. A protože nejkrásnější tělo je to zdravé, myslete i na pravidelnou očistu organismu. Ta vám může pomoci vyhnat z těla škodliviny, které se se zde usazují v důsledku metabolických procesů.

Samozřejmostí by měl být také pohyb. Není přitom nutné potit se každý druhý den v posilovně, dobrou službu svému tělu uděláte i půlhodinovou procházkou nebo méně náročnými aktivitami, jako je plavání nebo jóga. Důležité však je hýbat se pravidelně a vytvořit si ze sportovní činnosti rutinu, na níž si váš organismus snadněji zvykne.

Vsaďte na doplněk stravy

Reduxil duo je potravinový doplněk, který obsahuje kombinaci ranních tobolek a večerních tablet se šesti přírodními rostlinnými látkami. Zatímco ve dne Reduxil duo aktivně podporuje detoxikaci, v noci přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti.

Mezi látkami obsaženými v ranní tobolce se nachází mimo jiné extrakt ze zrn zelené kávy, výtažek z kopřivy dvoudomé, který přispívá k normální činnosti ledvin, nebo kofein.

V noční tabletce se nachází extrakt ze slupek hroznů, jenž přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti, a železo, které hraje podstatnou roli v normálním energetickém metabolismu.

Více na www.reduxil.cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat