Ty nejlepší čaje pro štíhlou postavu. Pomohou zatočit s tukem

Snažíte se bojovat s tukovými polštářky na těle a přemýšlíte, čím svou snahu ještě podpořit? Účinnou pomoc máte nejspíš doma, přímo ve skříňce, kde uchováváte čaje. Mnohé z nich totiž patří k účinným spojencům, co se hubnutí týče.

Které horké nápoje, jež přijdou k chuti nejen v chladném počasí, se vyplatí mít po ruce?

Zelený čaj

O jeho významu pro lidské tělo byly popsány již stohy papíru. Obsahuje totiž řadu velmi silných antioxidantů, které bojují s volnými radikály v těle a podporují řadu důležitých procesů. Na hubnutí mají vliv především katechiny – antioxidanty, které dokážou pořádně nastartovat metabolismus a tím přispívat ke spalování tuků v těle. Mimochodem, zelený čaj je velmi lahodný i studený. A když jej ochutíte citronem, získáte navíc nápoj, kterým prospějete také své imunitě.

Čaj Oolong

Tento druh čínského čaje je po celém světě oblíbený především pro své nezaměnitelné aroma a výraznou chuť. Ovšem ani lidé, kteří se snaží shodit nějaký ten kilogram, by jej neměli přehlížet! Podobně jako zelený čaj dokáže divy s metabolismem. A pokud jej připravíte přesně podle návodu, jistě propadnete i jeho chuti.

Tradiční černý čaj

Že po něm saháte prakticky jen ve chvílích, kdy vás trápí střevní obtíže? Škoda. I klasický černý čaj totiž pomůže usnadnit vašemu tělu spalování tuků. Navíc obsahuje flavonoidy, které jsou známé svým silným antioxidačním působením. Ochucený plátkem citronu či troškou medu (s ním ale opatrně, pokud hubnete – obsahuje spoustu cukru) vám zpříjemní nejeden zimní večer.

Zázvorový čaj

Většina z nás po něm sahá v době, kdy se o nás pokouší nachlazení nebo dokonce chřipka, případně pokud rychle potřebujeme zahřát. Ale byla by chyba nevyužít síly zázvoru také k hubnutí! Nejenže zrychlí metabolismus, ale některé stude prokázaly, že zázvor dokáže snížit chuť k jídlu a také zlepšuje díky svým protizánětlivým vlastnostem regeneraci těla po cvičení (což se při hubnutí rovněž hodí). Když do něj přidáte citron, vaše imunita vám také poděkuje.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat