Nacpěte se: Tyhle potraviny vám kila nepřidají

Jíst a nepřibrat ani deko je snem snad každého z nás. Věděli jste ale, že potraviny, které můžeme jíst doslova na kila, a na postavě se to nijak neprojeví, skutečně existují? Mnoho z nich je dokonce zdraví prospěšných. Tak se bez výčitek můžete oddat obžerství.

Popcorn

Pokud u televize rádi mlsáte, máme pro vás dobrou zprávu. Popcorn je totiž velice nízkokalorická potravina, která se na vaší postavě nijak nepodepíše, i kdybyste jí snědli plnou vanu. Mluvíme ale o variantě bez soli, másla a jiných dochucovadel.

Mořské řasy

Mořské řasy jsou jednou z nejzdravějších potravin světa. Má obrovské antioxidační schopnosti, obsahuje celou škálu vitaminů a potřebných minerálů, přitom nemá téměř žádné kalorie. Nacpěte se salátem z mořských řas až k prasknutí, bude to vašemu tělu ku prospěchu.

Okurka

Okurka je osvěžující a plná vody. Je tedy skvělou potravinou v horkých letních dnech. Navíc napomáhá snižovat otoky, které nás v létě často trápí. Dopřejte si denně klidně dvě, tři, nebo i pět? Prostě kolik chcete.

Červená řepa

Červená řepa není mezi lidmi příliš oblíbená a je to škoda. Mnoho z nás si jí spojuje se školní jídelnou, kde byla nejčastěji k dostání  jako jakýsi kompot a pravda je, že nebyla příliš chutná. Z řepy lze ale vytvářet nejrůznější saláty a pomazánky, navíc bez rizika, že přiberete. Řepa má navíc schopnost regulovat hladinu cukru v krvi a napomáhá spalování tuků.

Ananas

Ananas je úžasnou pochoutkou, kterou si můžete dopřát ve velkém, aniž byste přibrali. Je to především z toho důvodu, že ananas obsahuje bromelain, který napomáhá metabolizovat bílkoviny a spalovat tuky. Je tedy vhodný i při redukčních dietách.

Bobule

Borůvky, arónie, angrešt, rybíz atd. obsahují velké množství vitaminu C a také napomáhají odstraňování přebytečné vody z organismu. Navíc neobsahují téměř žádné kalorie. Jestliže rádi mlsáte, jsou pro vás bobulky všeho druhu ideální volbou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat