Stáří nemusí znamenat nudu a šeď

Máte strach ze stáří? To ale vůbec není potřeba! Těšte se na všechny ty výstřednosti, které budete moci dělat a nikdo vám nebude bránit. A pokud právě svůj zlatý podzim prožíváte, máme pro vás několik rad, jak si to opravdu užít.

Dříve jste možná chtěli být veterinářky, baletky nebo učitelky, ale po přečtení našeho článku si budete přát, abyste už byli v důchodu a mohli si užít všechny ty bláznivé věci, které od určitého věku přestávají být trapné a začínají spadat do kategorie sladkých.

Pozorujte lidi z okna

Konec s rychlým uhýbáním pohledem v autobuse, když zjistíte, že pozorovaný objekt si vás všiml! Jako stará dáma se klidně můžete posadit k oknu v obývacím pokoji a pozorovat zcela nepokrytě lidi venku jako v televizi.

Zařiďte si svůj oblíbený stůl

Buďte štamgastem ve své oblíbené cukrárně nebo hospůdce! Můžete se scházet s milými lidmi vždy ve stejný den a stejnou hodinu u vašeho stolu a probrat žhavé novinky třeba za poslední týden.

Nebojte se módních trendů

Závidíte neteři její nové tenisky? Nemusíte! Kupte si je také a klidně je zkombinujte s vaším dalším oblíbeným kouskem. Kdo tvrdil, že tenisky k sukni se prostě nehodí?

Klidně si zanadávejte

Už jste toho hodně zažili, takže si klidně postěžujte, jak bylo všechno dřív lepší. A hodně u toho přehánějte! Výrazy vašich vnuků a vnuček budou k nezaplacení. Možná vám neuvěří, ale vy si to budete náramně užívat! 

Předstírejte nedoslýchavost

Zajímalo vás vždycky, co si rodina myslí? Nebo o čem mluví, když je nikdo neslyší? A i když máte sluch jako rys, klidně lehkou nedoslýchavost předstírejte! A pro větší legraci můžete ještě všechno, co díky křiku ostatních uslyšíte, překroutit.

Buďte moudrá stará dáma

Vždy a všude se tvařte jako nejchytřejší z chytrých. A samozřejmě všem poskytujte svoje velmi moudré rady. O vaší chytrosti je totiž třeba je neustále přesvědčovat!

Tak co? Také si myslíte, že život v důchodu bude velká legrace?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat