Enzymatická léčba bez vedlejších účinků

Jestliže se neustále potýkáte s kručením v břiše, plynatostí, gynekologickými problémy, nebo jste po delší nemoci či operaci, zbystřete! Někdy stačí jen málo, aby se vaše tělo dostalo zpět do rovnováhy a fungovalo tak, jak by mělo. Zkuste to s enzymy!

K čemu jsou enzymy?

Zjednodušeně řečeno, enzymy se starají o to, aby byly z našeho těla odbourány veškeré škodliviny, podporují přirozenou obranu našeho těla a podílejí se na veškerých biochemických procesech, které se v něm odehrávají. Bez nich by v našem těle nemohlo nic fungovat. Vlivem nemoci, úrazu, stresu, přetížení organismu nebo i při přirozeném stárnutí, může však docházet k nedostatečnosti těchto enzymů, což se může projevovat hromaděním škodlivých látek a následně nejrůznějšími zdravotními potížemi. Je proto vhodné doplnit je uměle.

S čím pomohou?

Dodávání enzymů do organismu zvenčí ve formě léků nebo potravinových doplňků ale nachází své uplatnění při léčbě aterosklerózy, diabetu, Alzheimerově nemoci, osteoporóze, revmatické nemoci apod. Užívání směsí enzymů s proteolytickými účinky podporuje přirozené obranné mechanismy organismu a pomáhá proti příčinám těchto stavů bojovat.

Enzymy ale kromě výše zmíněného pomáhají s potížemi trávení, tedy při průjmech, zácpách, bolestech při plynatosti, ale také obyčejném kručení žaludku. Pomáhají při léčbě mikrozánětů, které jsou často původcem opakujících se gynekologických problémů, ale i při bolestech kloubů, nebo dokonce při zdlouhavém hojení ran, a také v pooperačním období.

Bez vedlejších účinků

Výhodou enzymatické léčby je, že kromě velmi dobrých výsledků, které byly lékařsky prokázány, nevykazuje užívání enzymů žádné nebo jen minimální vedlejší účinky. Enzymy se proto doporučují všem věkovým skupinám. Seženete je nejčastěji ve formě tablet, které jsou běžně dostupné v lékárnách. Jedna léčebná kúra vás přijde na zhruba 250 korun. To už stojí za to to vyzkoušet, ne?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat