Dalších 11 triků pro božské křivky bez faldíků. Nevzdávejte to!

Plavková sezona je v plném proudu a některé z nás zaskočila nepřipravené. Neslibovala jste si, že letos si do bikin konečně dopřejete úžasné tělo? A najednou je tu léto a vy stojíte před otázkou, jak doženete ten časový skluz, abyste si do dovolené zformovala postavu…

Na první pohled neřešitelný problém není vlastně až tak složitý. Abyste svou postavu stihla zformovat, stačí do svého denního režimu začlenit následujících 22 drobných změn, které vaše tělo už během dvou týdnů hezky zformují a zeštíhlí.

PRVNÍCH 11 TIPŮ NAJDETE ZDE: 11 jednoduchých tipů pro božské tělo: Stačí vám dva týdny!

12. Nezapomínejte na svačinky

Půl dne prázdný žaludek není nic, s čím bychom si chtěly zahrávat – pokud organismus hladoví, zpomaluje se metabolismus a stoupá hladina glukózy v krvi. Následkem je tzv. vlčí hlad, kvůli němuž ve výsledku sníme více, než kdybychom si dopřávaly mezi hlavními jídly malé svačinky, jež nás udrží zasycené.

13. Spěte 8 hodin

Několik studií prokázalo, že nedostatek spánku způsobí produkci hormonů, jež zajistí, že máme větší chuť k jídlu, a tak přijmeme více kalorií, než kdybychom spaly oněch doporučených 8 hodin každou noc.

14. Žádný alkohol

Alkohol v sobě skrývá hned dvě nástrahy – jednak je většina nápojů sama o sobě velmi kalorických, jednak alkohol podporuje chuť k jídlu. Ani jeden z těchto aspektů není nic, po čem toužíme, když se snažíme zhubnout či vytvarovat postavu.

15. Pozor na sůl

Snižte svůj denní přísun soli – ta totiž zadržuje v těle vodu, kvůli čemuž vypadáme, že máme o několik kilogramů více, než máme ve skutečnosti.

16. Třikrát týdně cvičte

Určitě najdete třikrát týdně 30 minut času, abyste se věnovala nějaké sportovní aktivitě. Jeden den si zajděte na aerobik, další si vyjeďte na kole nebo na bruslích, třetí den můžete třeba vyrazit do fitness centra na stepper.

17. Dvakrát týdně posilujte

A když už jste u toho cvičení, zkuste ještě dvakrát týdně najít 20 minut na posilování. Vytvarované svaly se vám totiž budou v plavkách víc než hodit! Určitě máte ve svém okolí posilovnu, tak toho využijte!

18. Začněte ráno malou rozcvičkou

A protože pohybu není nikdy dost, proč se mu nevěnovat hned po probuzení? Podle všech možných výzkumů je to dokonce zdravé! A jaký pohyb zvolit? Zkuste ty nejzákladnější zvyky, které znáte už od školy – udělejte 5 až 20 kliků a 10 až 20 sed-lehů.

19. Cvičte v hudbě

Během cvičení i posilování poslouchejte svou oblíbenou hudbu, která vám dodá potřebnou energii a zvedne vám náladu. Nakonec ani nebudete vědět, že cvičíte a spalujete spoustu kalorií!

20. Pravidelně se važte

Nejméně jedenkrát denně stoupněte na svou osobní váhu. Nejenže získáte přehled o tom, jak jste ve snaze zhubnout úspěšné, ale pohled na displej vás může také pozitivně motivovat. Ovšem pozor! Pamatujte, že svaly jsou těžší než tuk, a tak pokud je budete nabírat, nemusí být vaše hmotnost tím pravým ukazatelem. V tom případě vsaďte spíše na měření obvodu boků či pasu.

21. Použijte samoopalovací krém

Den před dnem D na tělo použijte samoopalovací přípravek – tmavší tón pleti totiž ubírá opticky centimetry (a je to rozhodně zdravější než solárium nebo opékání se na slunci).

22. Kupte si ty správné plavky

Tím pravým střihem plavek můžete své postavě hodně pomoci (nebo hodně ublížit). Problémové partie, na nichž vám musejí plavky dokonale sedět? Prsa a zadek.
TIP Bety: Chcete poradit, jak začít hubnout? Nevíte, jak si správně sestavit zdravý jídelníček? Poraďte se zdarma s naší výživovou poradkyní Gabrielou Knosovou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat