Čím vším si lidé vylepšují ranní kávu? Inspirujte se!

Není snad na světě tak oblíbený nápoj, jako je káva. Ovšem jen tak tradiční nebo s mlékem/smetanou či cukrem, jak se zdá, lidem nestačí. A tak si kávu všelijak vylepšují.

Zkusíte některý z následujících „zlepšováků“?

1. Zmrzlina

Tahle pochoutka už k nám dorazila. A patří k nejlepším kombinacím. V letních měsících je studená káva se zmrzlinou vítaným osvěžením.

2. Javorový sirup

Málokoho by to napadlo, ale javorový sirup je do kávy skvělým doplňkem. Specifická chuť sirupu nápoji dodá téměř „dortíkový“ nádech. A přidáte-li špetku skořice, bude spojení dokonalé.

3. Sůl

Káva se špetkou soli vůbec nechutná nijak slaně (nesmíte to samozřejmě přehnat). Sůl ovšem skvěle zdůrazní charakteristickou chuť kávy.

4. Arašídové máslo

Káva a arašídy – copak to jde dohromady? Jde! A skvěle! Získáte úžasný dezertový nápoj. Jen dejte pozor, aby bylo kafe opravdu horké, jen tak se máslo dokonale rozpustí.

5. Nutella

Pokud jste fanouškem nutelly, nemůžete si nechat tuhle kombinaci ujít.

6. Kokosový olej

Káva s tropickým nádechem? Přidejte do něho trochu dnes tolik populární a velmi zdravý kokosový olej. Úžasně chuť kávy doplní.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat