Chyby, které stojí v cestě vaší vysněné postavě

Stravujete se minimálně, cvičíte, jíte vyváženě a zdravě… A kila stále neubývají? V čem jen můžete chybovat?

Třeba v některé z následujících nástrah, které si jen málokterá dietářka uvědomí.

Špatně snídáte

Dáváte si k snídani misku cereálií, protože jsou přece tak zdravé? Pak vězte, že to může být chyba ze dvou důvodů – jednak bývají cereálie plné přidaného cukru, jednak potřebujete k snídani spíše bílkoviny, aby vás přes den nepřepadal vlčí hlad.

Upřednostňujete kardio

Cvičíte jak divá, ale není to vidět tak, jak byste si představovala? Možná byste se namísto kardia měla soustředit více na posilování – spálíte jím totiž mnohem více kalorií.

Nezvyšujete zátěž

A ještě poznámka ke cvičení – pokud ho postupně nezintenzivňujete, nebude za chvíli tak účinné. Nakládejte si víc a víc (samozřejmě bez extrémů!).

Nejíte před cvičením

Nemyslete, že cvičení je pro hubnutí efektivnější, pokud se před ním nenajíte. Dopřejte si nějaký lehký pokrm bohatý na bílkoviny.

Nemáte duševní podporu

S jakou podporou se vaše snaha o snížení váhy setkává u vašich nejbližších? Stojí při vás? To je totiž extrémně důležité. Pokud máte pocit, že se vám nedostává od rodinných příslušníků dostatečné podpory, najděte si spojence třeba mezi kamarádkami nebo kolegyněmi. Určitě se někdo najde!

Jste posedlá vážením

Ano, znát svou hmotnost se vyplatí, ale být ve stresu pokaždé, když lezete na váhu, vám nepomůže. Už proto, že úzkost vede u většiny žen k větší spotřebě jídla. A tak začíná začarovaný kruh.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat