Horoskop na říjen 2016: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení!

29.09.2016 | Zábava

Zrozenci ve znamení Ryb se sice budou muset v říjnu vypořádat s několika nepříjemnými maličkostmi, které se vyskytnou především v širším příbuzenstvu. Říjen Vodnářům v lásce i přátelství docela přeje. Nezadaní Štíři by měli tento měsíc napřít svou pozornost vůči osobám druhého pohlaví prakticky všemi směry – to aby nepřehlédli příležitost k zajímavému seznámení, které pro ně hvězdy nachystaly! A co čeká další znamení?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Ty nejlepší zprávy a nejklidnější období, co se vztahů týče, vás čekají začátkem měsíce. Neusínejte však na vavřínech – budete muset na vztazích hodně pracovat, abyste se dočkali zaslouženého klidu. Vděčit za to budete především své vrozené schopnosti obratného řešení složitých situací.
Pokud svou životní lásku teprve hledáte, bude pro vás říjen poměrně příznivý (především jeho závěr), i když se nevyhnete několika počátečním zklamáním.
Zdraví
Zatímco všichni bojují s podzimní únavou, vy máte dostatek energie, abyste své tělo rozhýbali při nějakém tom sportu. Pamatujte ale, že nic se nesmí přehánět, extrémy vašemu organismu dvakrát neprospějí. Takže pozor na nejrůznější poranění šlach a kloubů.
Finance a kariéra
Berani-podnikatelé bohužel nemohou v říjnu očekávat nějaký zásadní úspěch. Nepropadejte však panice a zkuste najít nové příležitosti – jak vám ukáže konec měsíce, bude to správné rozhodnutí. Chce to jen trochu optimismu a odvahy.
Ani zaměstnanci však na tom nebudou nijak úžasně. S případnou změnou práce však rozhodně vyčkejte. Poslední říjnové dny čeká Berany příznivý obrat a v zaměstnání se jim začne dařit, budou moci využít plně svůj potenciál a svým kolegům a nadřízeným ukázat svůj talent při řešení složitých úkolů.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

Začátek měsíce bude Býkům v oblasti rodinných vztahů velmi přát. Později mohou přijít menší třenice, kterým však budete čelit s chladnou hlavou. Právě díky vám se podaří udržet v rodině klid a vaše vztahy se ještě upevní. Bude se vám rovněž dařit navazovat nová přátelství.
V oblasti partnerských vztahů nepřinese říjen žádné velké změny, tedy pokud žijete v dlouhodobém svazku. Jestliže svého partnera teprve hledáte, čeká vás zlom (samozřejmě k lepšímu) v podobě velké zamilovanosti, která bude opětována.
Zdraví
Váš organismus na vás v říjnu žádné nástrahy nechystá. Tedy ne že by se vám občas nepřipomněl nějakou „bolístkou“, ale o nic vážného nepůjde. Přesto své zdraví nepřeceňujte a dopřávejte si pravidelný odpočinek!
Finance a kariéra
Profesně se vám bude dařit, a to i přesto, že hlavně v prvních dnech budete mít pocit, že vás práce příliš nenaplňuje. Potom ale přijdou nové možnosti a vy v sobě opět naleznete nový elán a nadšení pro to, co děláte. Nebudete sice nijak závratně stoupat po kariérním žebříčku, ale vaše ambice budou naplněny i tak. Pozor si dejte na některé kolegy – budou se snažit „přehrát“ na vás část svých úkolů, a proto se musíte naučit říkat jasné „ne“.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
První dny nového měsíce vás sice mohou potkat ve vztahu s partnerem či partnerkou nějaké ty nepříjemnosti v podobě sporů o zdánlivé maličkosti, ale nepanikařte – vše se zase postupně urovná i bez toho, abyste se nervovali. Možná by bylo dobré, kdybyste občas zkusili dát více prostoru i pohledu druhé strany (na to občas během hádek zapomínáte).
Zdraví
Věnovat byste se měli především sami sobě, nezanedbávejte zdravý životní styl, ale ani své duševní zdraví. Ačkoli nebudete mít žádné závažnější zdravotní problémy, budete se často potýkat se stresem a nedostatkem energie. Snažte se co nejvíce odpočívat, relaxujte a hlavně nenechávejte okolí, aby vás zahlcovalo svými starostmi a problémy více, než je nutné.
Finance a kariéra
Otevře se před vámi možnost změnit práci či postoupit v zaměstnání o nějakou tu příčku výše a upevnit tak v práci svou současnou pozici (nemluvě o té finanční). Nenechte se ovládnout obavami kvůli novým úkolům a odpovědnosti. Posuzujte tuto celkem překvapivou příležitost s chladnou hlavou, ale zároveň se nestyďte požádat o radu zkušenější!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

Hvězdy se pro říjen rozhodly ušetřit vás ve vztazích (a rodinném životě obecně) závažnějších problémů a neshod. Jen koncem tohoto období vám tuhle idylku na několik dní zkazí váš vlastní přešlap (zkuste pro příště zalarmovat ochranný filtr mezi myšlenkami a jazykem, abyste svým nejbližším zbytečně neubližovali svými slovy). Náprava si pak vyžádá menší úsilí, ale povede se.
Zdraví
Říjen je pro vás, co se zdraví týče, měsícem velmi příznivým. Nejenže se vy osobně nebudete potýkat se žádným závažnějším problémem, ale dokonce se zbavíte potíží z dřívějška, takže si užijete svého zdraví konečně naplno. Pozor si pouze musíte dávat na drobná poranění (odřeniny, škrábnutí, říznutí…), takže buďte opatrní, pracujete-li s ostrými předměty.
Finance a kariéra
Co Rakům hvězdy přidají v oblasti vztahů, to jim bohužel trochu uberou v oblasti pracovní. Stojíte před důležitým kariérním rozhodnutím, které může zásadním způsobem ovlivnit váš život. Naslouchejte své intuici a pozor na špatné rádce! Práce vám bohužel připraví několik bezesných nocí, ale nakonec se vydáte správným směrem.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
V tomto podzimním měsíci přidělají Lvům vrásky na čele především děti. Ne že byste museli nějak zvláště bojovat s nimi, ale budete muset zvládat především sami sebe a svou reakci na jejich chování. Snažte se nejednat ve vzteku, dopřejte si čas pro hluboký nádech a teprve poté začněte věci řešit.
Nezadaní Lvi by měli v polovině října zpozornět – nová láska je na obzoru i v případném nevlídném počasí, které případným romantickým procházkám úplně nenahrává!
Zdraví
Pokud patříte mezi Lvy, nemusíte se bát žádných větších výkyvů ve svém zdravotním stavu. Jestliže trpíte nějakou chronickou chorobou, nedojde u ní ke zhoršení, naopak ve druhé polovině října se váš stav mírně vylepší.
Svou pozornost byste ale měli zaměřit i na zdraví svých nejbližších, především rodičů – může se totiž stát, že se ozvou staré zdravotní problémy. I když nepůjde o nic vážného, je lepší tyto potíže nezlehčovat a nezanedbávat.
Finance a kariéra
Pokud podnikáte, můžete očekávat velmi příznivý měsíc. I když se vašemu okolí budou zdát některé vaše projekty rizikové a nejisté, díky svému vrozenému citu správně odhadnete, kterým směrem se ubírat a vytěžíte z nových příležitostí maximum.
Žádné nepříznivé zvraty nečekají ani Lvy-zaměstnance, právě naopak. Vaše kariéra nabere ten správný směr a přinese vám plné uspokojení.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Pro zrozence znamení Panny bude říjen vztahově poměrně složitý. Budete se totiž muset vyrovnat s pokušením v podobě příležitosti k nevěře. Záleží ovšem jen na vás, jak se s takovou situací poperete.
Ani pro nezadané Panny nebude tento měsíc procházkou rozkvetlým sadem (bohužel doslova). Člověk, o němž už nějakou dobu přemýšlíte jako o někom víc než jen kamarádovi/kamarádce, vás totiž svými činy, jichž budete svědky, nepříjemně zklame.
Zdraví
Vaše zdraví je velmi úzce spjato s vaším psychickým stavem (to samozřejmě platí pro všechna znamení bez rozdílu, pro Panny je ovšem psychická pohoda téměř podmínkou fyzického zdraví). V říjnu se na vás štěstí usměje, proto i váš zdravotní stav nebude nijak vážně ohrožen. Samozřejmě se nevyhnete potížím typu nachlazení apod., ale žádné další závažnější potíže by vám cestu zkřížit neměly.
Finance a kariéra
Vzhledem k nepříznivému vývoji v oblasti vztahů budou mít Panny ulehčenou alespoň oblast kariéry. Jestliže zvažujete změnu zaměstnání nebo si práci hledáte, budete úspěšní. Pokud pracujete jako zaměstnanec nebo podnikáte, setkáte se spoustou příležitostí, kdy budete moci ukázat všechny své možnosti i skryté talenty. Objem vaší práce se sice zvětší, ovšem díky své cílevědomosti a píli překonáte hravě všechny nástrahy a budete úspěšní.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Rodina vám sice, především v prvních říjnových dnech, připraví nejednu horkou chvilku, ovšem díky tomu, že jste se již naučili pracovat se svými negativními emocemi, je budete zvládat s nadhledem. Velkou oporou vám bude partner, který za vámi bude stát v každé složitější situaci.
Jestliže jste single, není vyloučeno, že právě v říjnu najdete svou životní lásku – musíte se ale naučit nedávat pouze na první dojem.
Zdraví
Váš organismus mohou v říjnu ohrozit nejrůznější nemoci dýchacích cest. Pamatujte na to, že i když se v říjnu sluníčko ještě občas objeví, za oknem vypadá o něco tepleji, než ve skutečnosti hřeje.
Finance a kariéra
Radost vám bude přinášet i vaše práce, i když hlavní podíl na této skutečnosti nebude mít ani tak náplň vaší práce, ale spíše prostředí, v němž ji vykonáváte, a kolegové, kteří vás obklopují. Díky své vrozené kreativitě budete sršet novými nápady, jež se dočkají zaslouženého uznání a obdivu. Dařit se vám bude i v podnikání, otevřou se vám nové příležitosti k expanzi a investicím, vybírejte si však pečlivě partnery, s nimiž se do obchodu zapojíte.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

Nezadaní Štíři by měli tento měsíc napřít svou pozornost vůči osobám druhého pohlaví prakticky všemi směry – to aby nepřehlédli příležitost k zajímavému seznámení, které pro ně hvězdy nachystaly!
Pokud jste již zadaní, dostanete v říjnu příležitost po delší době zase skutečně ocenit svého partnera/svou partnerku. Jen si ale dejte pozor na řešení vážnějších vztahových témat. Mohou být totiž zdrojem nepříjemných sporů, které nakonec stejně nebudou mít řešení.
Zdraví
Pro zdraví Štírů je říjen ideálním obdobím. Samozřejmě se nevyhnou sem tam nějaké té rýmě nebo kašli, ale žádný závažný zdravotní problém by je čekat neměl. Pozor by si nicméně měli dávat na zdraví psychické a vyvarovat se stresu a zbytečným starostem (zkuste některé relaxační techniky nebo se pravidelně věnujte nějakému sportu, uvidíte, že vám to pomůže).
Finance a kariéra
V práci vás nic extra zásadního nečeká, tak se snažte si onoho chvilkového klidu užít (tedy samozřejmě v rámci možností, aby si vaši nadřízení nevyložili vaši pohodu jako liknavost a nezájem). Pozor si ale dejte na závistivého kolegu!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Právě začínající měsíc vám bude v lásce přát. Ale nebude to tak úplně bez práce. Řada Střelců má lehké sklony k sobectví a narcismu, které jim mohou situaci na poli vztahů poměrně významně ztěžovat. Ale nebojte se, budete si lásku užívat, a to ať už patříte k těm, kteří již svého životního partnera našli, i k těm, kteří jej stále hledají.
Zdraví
Únava bude takovým hlavním motivem zdravotních potíží, s nimiž se budete v říjnu potýkat. Spíše než o závažné komplikace se bude jednat o nepříjemnosti, které nejprve s únavou a stresem ani nebudete spojovat (a to je chyba). Zvažte proto nějakou relaxační techniku.
Finance a kariéra
Možná jste si poslední dobou v práci připadali nedocenění, právě začínající měsíc však tuto situaci změní. Kolegové a nařízení vám začnou skutečně naslouchat a vaše návrhy a nápady se dočkají zaslouženého ocenění. Dařit se vám bude i v podnikání, nebojte se nových výzev a dalšího rozšiřování svých aktivit. Jen si dávejte pozor na „dobré rádce“, kteří se budou chtít především obohatit na váš účet.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

Ačkoli se to možná ze začátku měsíce nebude zdát pravděpodobné, říjen je pro Kozorohy v oblasti lásky a vztahů příznivý, především na samotném svém sklonku (svobodní zrozenci mohou očekávat i nějakou tu nabídku k sňatku). Ale ani ve zbývajících dnech se nemusíte obávat nějakých zásadních turbulencí, naopak. Vztah s partnerem i s přáteli ještě posílíte, budete společně zažívat spoustu krásných chvil. Pokud jste single, i pro vás chystá především druhá polovina října příjemný zvrat.
Zdraví
Nějakou dobu už se potýkáte s drobnými potížemi, které se snažíte okázale ignorovat, ale možná byste se měli svěřit do rukou lékařům. I zdánlivé maličkosti mohou být projevem vážnější choroby. Nepřeceňujte svůj organismus!
Finance a kariéra
Ať už podnikáte, nebo jste v pozici zaměstnance, bude pro vás říjen příznivý, i když vám práce prostoupí život více, než byste třeba chtěli. Rozhodně nepodceňujte vztahy s kolegy či podřízenými! Vyhýbejte se otevřeným konfliktům a nenechte se zatáhnout do žádných intrik a tajemství, mohly by vám výrazně uškodit. V práci budete oplývat novými nápady a naplno se projeví váš tvůrčí duch.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Říjen Vodnářům v lásce i přátelství docela přeje. Přes počáteční nesnáze především v prvních dnech tohoto měsíce, které zapříčiní hlavně malá nedorozumění a chyby v komunikaci, zažijí zrozenci v tomto znamení tolik romantiky, kolik si jen mohou přát. Dejte si však pozor, abyste při užívání si harmonického vztahu s partnerem nezapomněli na své přátele! Rozhodně byste se s nimi měli vídat častěji, dodají vám spoustu pozitivní energie.
Zdraví
V říjnu vás mají hvězdy docela rády – žádné větší nástrahy se na vás tento měsíc nechystají ani v oblasti nejdůležitější, tedy vašeho zdraví! Jen pamatujte, že to rozhodně není důvod k zanedbávání prevence.
Finance a kariéra
Především ve druhé polovině října byste si měli dát pozor na nejrůznější zákulisní dohady a intriky, jež budou spřádat vaši kolegové i nadřízení – díky své vrozené potřebě neustále hledat vnitřní klid vás budou dost vyčerpávat, navíc se jejich obětí můžete stát i vy, což vám situaci v práci ještě více znepříjemní. Nepodceňujte komunikaci s nadřízenými.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Zrozenci ve znamení Ryb se sice budou muset v říjnu vypořádat s několika nepříjemnými maličkostmi, které se vyskytnou především v širším příbuzenstvu (spíše než na vaše nervy budou náporem na vaši trpělivost), ale jinak k nim budou tento měsíc, co se vztahů týče, hvězdy shovívavé. V partnerovi/partnerce budete mít tento měsíc skutečnou oporu – nezapomeňte jim to oplatit.
Zdraví
První polovina října by neměla přinést Rybám žádné závažnější zdravotní problémy. Ovšem od té druhé poloviny byste si měli dávat na svoje zdraví větší pozor, hrozí vám především nepříjemnosti v podobě chronických bolestí páteře, svalů či kloubů, jež sice nemusejí být ničím extra závažným, ale rozhodně dokáží člověku pěkně znepříjemnit život. Zkuste tedy problémům předejít pravidelným pohybem (ale nezkoušejte nic extrémního, soustřeďte se spíše na protahovací cviky a kondiční cvičení).
Finance a kariéra
Alespoň v práci se jedné starosti zbavíte, konečně totiž učiníte rozhodnutí, které vám bránilo v dalším kariérním směřování. I když efekt nebude okamžitý, budete mít ze své práce mnohem lepší pocit (a ten je pro vás velmi důležitý, ačkoli vaše okolí vás má za příliš racionálního na to, abyste ke spokojenosti z práce potřebovali něco více než jen měřitelné výsledky).
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat