Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pondělí, díl 2011)

06.06.2011 | Seriály

Pepanovo domácí vězení skončilo, dítě se narodilo. Simona i Kreuzerovi věří, že se Pepan s Blaženou co nevidět konečně už odstěhují. Teď jen zbývá, aby klapla jejich svatba. Blažena ale teskní po motorkářském životě a drsných mužích... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Do svatby s šišlajícím Pepanem, jehož středobodem vesmíru se stala Jiřinka, se Blaženě ani trochu nechce. Pak už bude stačit málo, aby jí ruply nervy, zamkla se v koupelně a nechápajícímu Pepanovi oznámila, že si ho prostě nevezme. Zaberou na ni domluvy Simony a Kreuzerů? Podaří se jim dostat Blaženu s Pepanem přeci jen k oltáři?

Lumír se ocitl uprostřed své nejhorší noční můry. S Pavlou to dopadlo špatně a Světlana ho vyhodila z domu. Na radu Nyklové nakráčí hned ráno za manželkou s kytkou a odhodláním posypat si hlavu popelem. Ale Světlana bude po odhalení Pavlina těhotenství stále vidět rudě. Na chlapa, který čeká dítě s jinou, nebude zvědavá. Nyklovou potom upozorní, že pokud se teď bojí o majetek, tak se bojí setsakramentsky správně. A aby toho na Lumíra nebylo málo, Millera už jeho věčné problémy a maléry přestanou bavit. Lumírovi oznámí, že od něj dává ruce pryč… Přesvědčí Lumír svého poradce, aby s ním zůstal a pomohl mu v kritické situaci? A co na to všechno Pavla?


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Anička pokračuje v romantickém vztahu s Pavlem. Bedřicha by ráda pustila úplně z hlavy, jenže to není tak docela možné. Účet zející prázdnotou jí ho okamžitě připomene. Nepřijdou jí totiž od něj peníze na děti. Bedřich se pomalu dostává do finanční nouze. Částečně i kvůli Lucii, která se mu mstí za odmítnutí. Bedřicha ale nebude drtit jen finanční stránka. Velké překvapení mu přichystá i Aniččina proměna. Jak se Bedřich se svým odhalením vypořádá?

Seriál Ulice (2011) uvidíte v pondělí 6. června 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat