Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (úterý, díl 2012)

07.06.2011 | Seriály

Simona je spokojená. Pepan s Blaženou si zařídili nový život, takže o ně už nemusí mít obavy. Jen by moc ráda věděla, jestli se konečně dočká miminka i ona sama. Oddechne si, že Blažena s Pepanem nebudou nic namítat proti přestěhování, když je v bytě Simony už vlastně nic nedrží... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Blažena s Pepanem jsou svoji, jsou rodina, Pepanovi již domácí vězení skončilo, tudíž pominuly všechny důvody, proč Simoně nadále okupovat byt. A vezmou to opravdu hopem. Odstěhují se ještě dnes. Loučení bude přece jen dojemné. Pepan dokonce vysekne Simoně poklonu, jaká je skvělá ženská. S Blaženou jí pak doma nechají i dárek, ze kterého bude Simona úplně naměkko. Hlavou jí ale bude vrtat jedna věc. Těší se Jiří na miminko stejně jako ona? Jak to vlastně má, když jsou takový nestandardní pár a dítě počali ne právě klasickou cestou?
 
Bedřich bude muset skousnout, že Anička už má své soukromí, do kterého již nepatří. Místo v jejím životě ale bude mít i nadále kvůli dětem. Proto bude Aničku zajímat, kam se tentokrát zatoulaly alimenty. S Pavlem si Anička užívá nového života, přestože je o dost mladší a na její gusto pořádně praštěný. Z jakýchkoliv obav ji ale vyléčí Zuzana, která jí nový vztah opravdu přeje. Zatímco Anička bude jen zářit, Bedřich bude dost zoufalý. Nemá práci ani peníze, takže jediná možnost, jak sehnat potřebný obnos na alimenty, bude prodat hodinky od Lucie. Ale jak to udělat, aby ho v bazaru neošidili? A ocení čerstvě zamilovaná Anička jeho snahu?


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Nyklová se snaží udobřit se Světlanou, jenže ta je tvrdá jako kámen. Aby Nyklová přišla na jiné myšlenky, zkusí zavolat panu Peškovi. Vlastimil jí bude líčit, jak si stále ještě užívá v lázních, přestože ho Vilmin telefonát zastihne doma v kuchyni. Nic lepšího, jak se vyhnout její a Růžině péči, ho prostě nenapadne. Navíc mu nebude moc dobře, protože lázně tentokrát nezaberou. Problémů s hybností spíš přibude, než ubude. Nyklová ale připraví panu Peškovi nečekanou domácí přepadovku, když k němu zajde zalít kytky. Nebohý Vlastimil se jí sice bude chtít co nejrychleji zbavit, jenže když Nyklová začne vzlykat, jak to má s Lumírem těžké, přece jen jí nabídne azyl a kapku rumu na vzpruhu. U jedné kapky ale nezůstane, a tak Vlastimil bude za čas jen žasnout, co všechno se od přiopilé Nyklové dozví. Čím pana Peška Nyklová dorazí?

Seriál Ulice (2012) uvidíte v úterý 7. června 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat