Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (středa, díl 2013)

08.06.2011 | Seriály

Nyklová u pana Peška ráno zaspí. Když si uvědomí, kde je, bude se i trochu stydět. Ani to jí ovšem nezabrání v návrhu, aby si společný dýchánek co nejdříve zopakovali. Vlastimil ji na jedné straně bude chápat. Člověk se občas potřebuje vypovídat. Ale on teď bude ze všeho nejvíc toužit hlavně po klidu, protože zdravotně se bude cítit čím dál hůř... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Lumír bude ráno pěkně zuřit. Místo matky mu večer přišla jen esemeska od pana Peška, že jeho matka je unavená a nedorazí. Hned ráno proto zamíří do pekařství, aby zjistil, co se děje. Místo vysvětlení ho ale bude čekat nedobrovolná brigáda za pultem, protože Nyklová nebude ani tam. Zatímco Lumír bude zápasit s rohlíky a koláčky, Pešek už nebude vědět, jak se Nyklové zbavit. Naštěstí ho vysvobodí zvědavá Růža, která si k němu pro šéfovou přijde. Tím ovšem nebohý Vlastimil ze spárů Nyklové neunikne. Odpoledne se k němu vypraví znovu, tentokrát i s Růžou. Obě bude ale čekat nepříjemné překvapení v podobě konkurence – Amálie Seidlové. Jak se s novou sokyní dámy vypořádají? A co na to pan Pešek?

Simona s Jiřím si dnes půjdou pro rozhodující zprávu, jestli se z nich konečně stanou rodiče. S veselou se ale z kliniky nevrátí. Simona bude po negativním výsledku druhého pokusu o umělé oplodnění celá přešlá. Dokonce začne Blaženě závidět Jiřinku. Pomalu bude ztrácet odvahu jít proti přírodě a podstupovat další pokusy na klinice. Jak na tom bude Jiří? A jak přijme výsledek profesor Kreuzer? 


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Vasil už není přiopilým pobudou. Naopak bude plný optimismu a energie. Dokonce se vrhne do příprav brzkého odchodu do zahraničí. Zato na Ingrid bude všechno padat. Začne být mírně sentimentální, protože ji čeká nejen prodej bytu a změna života, ale také opuštění salonu. David bude rád, že nebezpečná hra už brzy skončí. Se ztrátou Ingrid se ale smířit nehodlá. Pokusí se ji přesvědčit, aby kadeřnictví neprodávala. Zatímco bude pryč, on se o ně postará... Bude Ingrid s jeho návrhem souhlasit? A co na něj řekne Vasil?

Seriál Ulice (2013) uvidíte ve středu 8. června 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat