Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (čtvrtek, díl 2014)

09.06.2011 | Seriály

Simona se rozhodne zůstat bezdětná, i když to pro ni bude hodně těžké. Útěchou jí bude Pepanova a Blaženina Jiřinka, jíž se stane kmotrou. Exmanželovi ráda slíbí i její občasné hlídání, pokud bude třeba. Další pokusy s umělým oplodněním bude chtít vzdát i Jiří, kterého vyděsí Simonina deprese z neúspěchu... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Jen profesor Kreuzer bude jako umanutý. Vnoučka bude chtít za každou cenu. Rozhodnutí Simony a Jiřího se vším skončit bude považovat za nehoráznost. Dokonce jim dost hrubě vyčte jejich sobectví a nechuť splnit to, co si ujednali. Paradoxně až Pepan mu konečně otevře oči... Čím? Co všechno se od něj profesor Kreuzer dozví? Přijme konečně fakt, že se vnoučete asi nedočká? Usmíří se s Jiřím i se Simonou?

Ingrid se napevno rozhodne, že kadeřnictví předá Davidovi. Zároveň začne počítat s tím, že příští týden spolu s Vasilem odjede za hranice. Před sebou bude mít ale ještě nelehký úkol – říct holkám, že se jim změní ze dne na den šéf. David navíc nastoupí do nové práce s kritikou na rtech, což se holkám nebude ani trochu zamlouvat. Do těžkostí se ovšem dostane i Vasil. Díky potyčce v baru ztratí své maskování... Bude mít Vasil štěstí i tentokrát, nebo se nad ním začne stahovat smyčka?


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Kalina odcestuje na školení. Ota tak dostane za úkol seznámit třídu s plánovanými známkami z matematiky. A nebude to žádná sláva. Hodně si pohorší Miki, Jirka proleze jen tak tak a Míše bude hrozit dokonce reparát. Jirka se později rozhodne využít Kalinovy absence ve škole k menšímu podvodu. Přidá se k němu i Miki?

Seriál Ulice (2014) uvidíte ve čtvrtek 9. června 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat