Milováním ke kráse: 4 důvody, proč na to dnes skočit!

04.09.2012 | Sex a vztahy

Jako by člověk potřeboval nějaké extra důvody pro bohatý sexuální život. Ale existují!

O vlivu milování na naše zdraví jsme již psali (Sex prospívá zdraví. Vážně!), sex (ten bezpečný, samozřejmě) ovšem ovlivňuje i naši krásu.

Pryč s vráskami
Při milování, a ve větší míře pak při orgasmu, je naše tělo zaplaveno hormony, jako je endorfin, prolaktin nebo oxytocin, jež v organismu dokážou nastartovat celou řadu procesů pomáhajících odstranit například škodlivé účinky slunečních paprsků nebo kouření, ale také umí zpomalit stárnutí pleti a tvorbu vrásek. (Čtěte: Sex 4krát týdně omladí o 10 let!)

Pro hebkou pleť
Zamyslete se nad tím, jak vypadáte po milování – zrůžovělé tváře, prokrvené rty, zářící oči. Ale to není všechno. Díky pocení se v pleti uvolňují přirozené oleje, které pleť hydratují a dodávají jí jemnost a hebkost. (Čtěte: Nový elixír mládí a zdraví? Denně orgasmus!)

Zdravý spánek
Spánek je klíčem jak ke zdraví, tak i ke kráse. A sex je skvělou předehrou spánku! Rychle se po něm usíná a navíc je spánek opravdu osvěžující, takže se po něm probudíte bez kruhů pod očima. Navíc může milování před spaním pomoci i při potížích s usínáním. Tak proč toho nevyužít?

Dokonalá postava
I bez orgasmu spálíte při milování spoustu kalorií. Navíc se vám zvýší srdeční rytmus a prokrví orgány i pokožka. Výhody má sex i pro obličejové svaly – při všem tom líbání a prožívání rozkoše jich totiž procvičíte hned 30! (Čtěte: Každodenní sex chrání zdraví. Navíc se po něm hubne! a 15 důvodů, proč se dneska pomilovat)
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat