3 pomůcky, které vám v posteli způsobí sexuální revoluci

Máte výročí a vy nevíte, čím partnera překvapit? Váš milostný život postrádá „šťávu“? Tápete, jestli má koupě erotické pomůcky vůbec smysl? Než podniknete radikální kroky, ověřte si, jaké sexy vymoženosti by vaší ložnici slušely a dokonale ji provětraly!

Málokdo je v posteli šťastný a spokojený natolik, že by nepotřeboval své sexuální blaho drobátko popostrčit. A proto jsou na světě obchody pro dospělé, v nichž lze nalézt svoji osobní Ameriku. Když už se tedy rozhodnete, že se svým milostným životem něco uděláte a zabrouzdáte mezi regály s pomůckami vrnícími, dlouhými, barevnými i gumovými, poohlédněte se taky (a hlavně) po naprostých peckách, se kterými vedle určitě nešlápnete. Které to jsou?

Lelo Tiani aneb Když jsou dva v jedné

Drahá, ale prvotřídní mašinka, která zdokonalila původní funkce svého konkurenta, jímž je známý We-Vibe, se stala hitem v párovém milování. Zabudovaný náklonový senzor v dálkovém ovládání, vodotěsnost, luxusní vzhled, provozní hluk na extrémně nízké hladině, to jsou jenom některé vlastnosti, kterými se může Tiani pochlubit.

Tu nejdůležitější ale nemůžeme vynechat: vy už tuhle fajnovku z ruky nikdy nedáte a on sám ji bude chválit, protože o takovém hýčkání penisu si doteď mohl nechat jenom zdát. Ovšem slast něco stojí. V tomhle případě jsou to leckde i tři tisícovky, což není zrovna málo. Když však na trh přijde nějaký nástupce, původní model se zlevní. Chcete ale čekat takhle dlouho?

Hlavice Max Lover na bolavé svaly i ďábelskou jízdu

Další věcičkou, která si zaslouží místo ve vaší sbírce erotických pokladů, je masážní hlavice, jež se dá využít pro uvolnění ztuhlého svalstva i opravdu důkladnou a intenzivní stimulaci slabin a erotogenních zón včetně těch nejchoulostivějších. Ti, kdo ji mají, chválí a chválí.

Jednak ušetří za maséra, a taky je prý fajn taková ta „nenápadnost“ pomůcky. Záměr, se kterým ho vytahujete ze šuplíku, totiž není předem jasný. Příjemná a uvolňující masáž se až později může zvrtnout v něco víc. Cena je příznivější než ta předchozí: Max Lover se dá sehnat už okolo osmnácti stovek.

Sqweel: Orální sex, který nikdy nekončí

Je vaším snem, aby měl partner několik jazyků, kterými by byl schopen uspokojovat váš klín i obě ňadra současně? Zdánlivě neřešitelný a absurdní požadavek se může stát skutečností! Když přistoupíte na takový malý kompromis a v erotickém obchodě se poptáte po silikonovém bubínku s deseti jazýčky.

Pro předehru či zmíněné párové milování, kdy milenec nestíhá uspokojit všechna vaše přání, je to skvělá volba. Zatímco on se věnuje horní polovině těla, pohybující se jazýčky věrně napodobují provozování orálního sexu člověkem. Při souloži zezadu se dá Sqweel využít jako doplněk stimulace… Však vy na další možnosti přijdete záhy! A cena? Orální sex na baterky se dá koupit asi za tisíc korun a nějaké drobné, při koupi náhradních bubínků s jinými vzory na masáž klitorisu si připravte cca 250 korun. Za nekončící orál to stojí, ne? 

A co v posteli způsobilo revoluci vám?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat