Dárek k Vánocům? Vybírejte podle znamení, radí astroložka Stela

27.11.2010 | Děti a rodina

Zatímco Rakům stačí ke štěstí teplo rodinného krbu, Berani už jsou ohledně dárků poněkud náročnější. Do vkusu se jim trefíte pomocí vymožeností estetické medicíny nebo netradičního zážitku. Jestliže se ale snažíte obdarovat zrozence ve Lvu, měli byste s nákupy vánočních dárků začít s pořádným předstihem. Vyžadují totiž notnou dávku vytříbenosti a originality. Jenom pečlivě vybraný dárek jim udělá upřímnou radost. A jak jsou na tom ostatní znamení zvěrokruhu, zjistíte díky následujícímu článku.

Beran ( 21. 3. – 20. 4. )
Zrozenci v Beranu jsou stále aktivně naladěni, na což byste měli myslet i při vybírání maličkostí pod stromeček. Nejen do nového roku jim uděláte radost permanentkou do fitness centra nebo místního nově otevřeného wellness. Stejně tak se jim trefíte do vkusu i poukázkou na netradiční zážitek v čele s rychlými auty pro muže a čokoládovou masáží pro ženy. Nevyplatí se vám lajdáctví a nakupování dárků na poslední chvíli, Berani totiž dárky milují a oceňují vytříbený vkus, neotřelost a pečlivost.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE

Býk ( 21. 4. 21. 5. )
Blízké narozené v Býku nikdy neurazíte kvalitními kosmetickými přípravky a zkrášlujícími prostředky pro fyzickou i psychickou pohodu. Jejich cit pro krásu a detail vyžaduje skutečně jen ty nejušlechtilejší výrobky. Nic nezkazíte ani poukázkou do parfumerie či předplaceným estetickým ošetřením. Kapka konzervatismu Býkům absolutně nedovoluje, aby se radovali z drobností, které druzí ocení pro jejich vtipnost. Na plyšové polštáře a keramiku s lechtivou tematikou se proto nespoléhejte ani z legrace.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE

Blíženci ( 22. 5. 21. 6. )
Chcete-li se vymanit ze svodidel obvyklých dárků, naslouchejte potřebám a snům Blíženců. Společenská povaha táhne tyto jedince do hledišť okolních divadel, ale i na hudební festivaly. Vstupenka na oblíbeného interpreta nebo kvalitní literatura jim proto vykouzlí spolehlivě úsměv na tváři. Zejména dospívajícím Blížencům uděláte radost předplaceným jazykovým kurzem či neobvyklou letní filmařskou školou. Budou tak moci stále rozvíjet své vlohy. Každopádně je potěší, že si všímáte toho, co říkají.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE

Rak ( 22. 6. 22. 7. )
Jestliže někdo miluje pozornosti a dárky ze strany svých blízkých, pak jsou to právě Raci. Mohou dostat naprostou maličkost, a přesto z ní budou nadšeni. Gurmánsky naladěné jedince nejlépe odměníte dárkovým košem plným vytříbených lahůdek i profesionálním vybavením do kuchyně. Stejně tak se jim zavděčíte zařízením do domácnosti v čele s neokoukanými interiérovými doplňky. A pamatujte také, že se tito zrozenci nespokojí s neúhledně zabalenou krabicí. Zabodujete malým věnováním uvnitř balíčku.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE

Máte problém, který chcete probrat s astrologem nebo kartářem? Anna, Elena, Terezie, Stela, Ivona a Lucie to je šestice astroložek a kartářek, které exkluzivně vykládají na Bety.cz. Obraťte se na ně se svým dotazem!

Lev ( 23. 7. 22. 8. )
Lvi mají rádi luxus a okázalost. Ačkoliv budou tvrdit, že se spokojí s drobností, největší radost jim uděláte značkovým oblečením, moderní elektronikou či prvotřídní kosmetikou. Zejména mladší jedinci ocení také finanční obnos nebo předplacené dárkové poukázky. Pro muže vybírejte dárky, které mají styl a o svém nositeli něco vypovídají. Značkové pero nebo kožená taška na notebook jsou to pravé. Stejné je to i u žen, ty se hlavně chtějí nechat rozmazlovat od hlavy až k patě rukama profesionálů.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE  

Panna ( 23. 8. 22. 9. )
Vybírat vánoční dárky pro jedince narozené v Panně bude snadné, pokud s nimi sdílíte společnou domácnost. Nejlépe se jim trefíte do vkusu praktickými věcmi, jež si sami nemohou nebo nechtějí dopřát. U sportovců zabodujete kvalitním vybavením na kolo či lyže, pro kutily se bude hodit nová vrtačka a workoholikům kápne do noty pohodlná židle do kanceláře. Ženám v Panně udělá radost dobrá kniha i CD od oblíbeného zpěváka. Cetky a maličkosti tzv. pro radost ze seznamu vyškrtněte, nic jim neříkají.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE

Váhy ( 23. 9. 23. 10. )
Váhy nejsou při výběru dárků nijak náročné a ke své osobě zůstávají skromné. Pokud si to můžete dovolit, pošlete tyto osoby na víkendový pobyt, aby si dokonale odpočinuly a nabraly nové síly. Pomůže jim i poukázka na relaxační masáž nebo domácí aktivity, u nichž si oddechnou. Kromě křížovek se zavděčíte setem na háčkování či domácí batiku. Dárkem jim také můžete usnadnit vleklé rozhodování. Jestli se nedovedou rozhodnout mezi několika barvami košile, zaručeně budou spokojeny právě s vaší volbou.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE  

Štír ( 24. 10. 22. 11. )
Ideálním dárkem pro osoby narozené ve Štíru bude cokoliv, co souvisí se vzděláváním a seberealizací. Tito jedinci rádi zkoušejí vše nové, proto neopovrhnou adrenalinovým zážitkem nebo speciální hobby knihou. Přirozený zájem o východní medicínu i přírodu samotnou v nich oživíte pomocí bylinkových čajů i speciální literatury. Doplníte-li takový dárek o biokosmetiku nebo aromaterapii, nešlápnete vedle. Ženám uděláte radost i malovaným portrétem či podobným dárkem, který bude opěvovat jejich osobnost.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE

Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a měsíční horoskopy na Bety.cz

Střelec ( 23. 11. 21. 12. )
Lidé narození ve Střelci nejsou ani trochu povrchní, proto byste vybírání dárků pro ně neměli podceňovat. Jejich hloubavá až filozofická mysl ocení kvalitní literaturu a dárky s vůní dalekých cest. Okouzlit je můžete etno nábytkem, ručně vyráběným papírem či pravým porcelánem. Mají navíc rádi, pokud se spojí příjemné s užitečným, a tak je neurazí, když se jich na přání a představy o letošních dárcích zeptáte. Nejmladší zrozence potěší zejména zvířecí kamarád, o kterého se budou moci starat.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE   

Kozoroh ( 22. 12. 20. 1. )
Kozorozi jsou pevně spjati se svým profesním životem, proto je vůbec neurazíte, když pod stromečkem objeví dárek týkající se jejich kariéry. Nový diář nebo moderní vymoženost do kanceláře rychle najdou své uplatnění. Nic nezkazíte také odbornou literaturou v čele se slovníky a nejnovějšími encyklopediemi. Po zaměstnání si ovšem rádi protáhnou unavené tělo, a tak neuděláte chybu ani novým cvičebním strojem nebo permanentkou do solária. Ženy v Kozorohu potěší stylová bižuterie a bytové doplňky.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE   

Vodnář ( 21. 1. 20. 2. )
Technicky zaměřeným Vodnářům udělá radost nové zařízení pro dům i zahradu, se kterým se mohou během dlouhých zimních večerů seznamovat. Kutily potěší také doplňky pro jejich automobil nebo motorku. Mužské osazenstvo ocení kvalitní MP3 přehrávač nebo multifunkční navigaci. Ženám se zavděčíte oblíbeným parfémem nebo stylovým telefonem, který ovšem jen tak někdo nemá. Ani kvalitní kožená kabelka není krokem vedle. Hlavně myslete na to, že je třeba mít originál, byť by to byla extravagantní novinka.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE   

Ryby ( 21. 2. 20. 3. )
Citlivě založené Ryby očekávají osobní dárek, kterým vyjádříte svůj vztah k dotyčné osobě. Jestliže se jedná o životní partnerku, nebojte se vydat ze sebe maximum. Milostná poezie nebo blyštivý šperk ve tvaru srdce jsou zárukou spokojenosti. Mužům uděláte radost elegantními hodinkami třeba i s vyrytým věnováním. Souprava pro domácí partnerské masáže, aromalampy a vonné oleje nebo romantický víkend v lázních pak představují naprostý vrchol mezi vhodnými dárky a hodí se jak pro něj, tak pro ni.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE  

Chcete vědět více o tom, co vás čeká v roce 2011? Pro osobní horoskop volejte astroložku Stelu, která pro vás tento článek připravila.

Již v roce 1980 jsem odhalila svůj talent a zájem o astrologii. V roce 1986 jsem se rozhodla, že ze svého velkého koníčka učiním povolání. Když se ohlédnu, mám za sebou více než 24 let zkušeností.

Nabízím seriózní astrologické a psychologické poradenství s pomocí čínské a klasické astrologie, numerologie a tarotových karet. Západní a čínská astrologie mi pomáhají nacházet více pochopení pro sebe samu i pro své okolí a chápu tyto vědy jako praktické pomocníky v životě. Prostřednictvím numerologie provádím přesné a rychlé analýzy partnerů. Budete překvapeni, jak přesné jsou mé údaje, včetně údajů časových.


Hlavní oblasti, kterými se zabývám v mé práci, jsou: analýzy osobností, analýzy vztahů, prognózy, rozbor povolání, finance, zvládání krizí a smutku a numerologické rozbory. Hledáte profesionální poradenství? Pak mi zavolejte! Tel: 906 70 50 30! Vaše astroložka Stela







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat