Jací jsou Střelci a co je čeká do konce roku? Odpoví naše astroložka Anna

25.11.2010 | Zajímavosti

Jaká je žena narozená ve znamení Střelce? A jaký muž? Který živel je pro Střelce charakteristický a co čeká toto znamení do konce roku 2010? To vše vám prozradí naše astroložka Anna.

Střelec (23. 11. až 21. 12. )

Živel: oheň
Vládce znamení: Jupiter
Barvy: tmavě modrá
Kameny: lapis lazuli, modrý zirkon, chalcedon, tmavě modrý spinel, modrý topas, sodalit, safír

Charakteristika znamení

Extrovertní Střelec je veselý člověk s pozitivním přístupem a je doslova plný energie. Rád cestuje a poznává nové kraje i lidi. Říká vždy otevřeně to, co si myslí. Sebe a své názory bere vážně a není vůbec snadné ho přesvědčit o něčem jiném. Ostatní si většinou Střelců pro jejich upřímnost váží. Střelec je velmi přímý a neochotný dělat kompromisy. Potřebuje hodně volnosti, aby se mohl plně rozvíjet jak v oblasti osobní, tak i pracovní, protože nesnáší omezení. Střelec potřebuje být v neustálém pohybu. Honba za adrenalinem Střelce žene do cizích krajů. Vždy se vynoří přímo u zdroje, kde se něco mimořádného událo. Na dovolené si na chvilku zdřímne na pláži a po probuzení s údivem zjistí, že se kolem přehnala vlna tsunami. Jemu se samozřejmě nic nestalo - je totiž dítětem štěstěny! Sám přiznává, že v životě trošku štěstí má. Věří téměř naivně na dobro a dostává se tak do komplikovaných situací. I když Střelec někdy působí velmi naivně, mezi jeho zájmy patří hluboká filozofie a moudré výroky. Střelci jsou často nábožensky založení a velice duchovně orientovaní.

Máte problém, který chce probrat s astrologem nebo kartářem? Anna, Elena, Terezie, Stela, Ivona a Lucie - to je šestice nových astroložek a kartářek, které exkluzivně od 1. října vykládají na Bety.cz Obraťte se s dotazem na ně se svým dotazem!

Žena Střelec

Žena, která se narodila ve znamení Střelce, bývá upřímná, dobrosrdečná a plná pozitivní energie.

Nikdy ji neuvidíte ztrácet čas nebo jen tak bezcílně lenošit. Každý okamžik dokáže využít tím nejsmysluplnějším způsobem. Ráda chodí do společnosti, vzdělává se, cestuje a poznává zajímavé kraje. K tomu, aby mohla uskutečnit všechny svoje plány a nejtajnější sny, potřebuje hodně volnosti a svobody. Mívá hodně přátel, kteří se na ni můžou ve všem spolehnout. V lásce bývá otevřená, přímá a spontánní.

Muž Střelec

Muži v tomto znamení jsou silně ovládáni planetou Jupitera, která jim do života vnáší štěstí a optimismus.

Jsou společenští a navýsost upřímní. Druhá vlastnost jim je nejen ctí, ale hlavně přítěží, protože si nedávají pozor na jazyk a způsobují si tím nemálo potíží. Okolí se může jejich veselé chování a optimistický náhled na svět jevit jako malichernost a povrchnost. Jsou hrdí a nenávidí nespravedlnost. Často proto bojují za druhé. Vztah k ženám mají velmi otevřený a nevěra pro ně není neznámým slovem.

Střelci a rok 2010

Během roku nebudete vždy plní síly. V lásce však budete mít štěstí a hlavně v sousedství objevíte někoho zajímavého. Jupiter i Mars vám pak dají nové možnosti. Taky znemožní, abyste podlehli nemocím a svou životní situaci proto vylepšíte. Ať už se budete věnovat kreativním povoláním, obchodu nebo průmyslu, ve všem budete úspěšní. Manažerské úspěchy zažijete, hlavně pokud ovládáte cizí jazyky a dokážete se pohybovat ve společnosti. Odběratele naleznete nejlépe v blízké cizině, hodně peněz vyděláte především v exportu zboží a díky cestovním kancelářím.

Při práci si chraňte hlavně ruce a nohy, v domácnosti si víc hlídejte rozvody vody a elektřiny. Podobně jako na svou zbrklost při řemeslných pracích, si dávejte pozor i na nedostatek trpělivosti vůči vašemu partnerovi. V pozdním podzimu si budete užívat příjemnou atmosféru, najdete totiž hodně času na rodinu a děti. Naprosto skvělý bude prosinec, kdy se vám konečně splní spousta přání. Když si půjdete za svým, nikdo nebude mít šanci vás zastavit!

Známé osobnosti ve znamení Střelce

Zpěvačka Petra Černocká a zpěvák Martin Chodúr (24.11.)
Zpěvačka Tina Turner (25.11.)
Zpěvačka Aneta Langerová a atlet Roman Šebrle (26.11.)
Herečka Nela Boudová a modelka Kateřina Průšová (1.12.)
Herec Jiří Pomeje (13.12.)
Moderátorka Ester Janečková (15.12.)
Skladatel Ludwig van Beethoven (16.12.)
Malíř Josef Lada (17.12.)
Herec Brad Pitt (18.12.)
Spisovatel Arnošt Lustig (21.12.)
 

Chcete se dozvědět více o sobě a svém znamení? Zavolejte naší astroložce Anně, která pro vás tento článek exkluzivně připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně zodpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše astroložka Anna






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat