Mateřské mléko chutná dětem i tatínkům

Každý třetí novopečený tatínek ví, jak chutná mateřské mléko jeho partnerky.

V nedávném průzkumu to zjistila společnost Cow & Gate. Podle ní tatínci mléko nejen ochutnali, ale pravidelně se také účastní kojení.

„Je dobré, že tatínkové podporují své partnerky v kojení, protože mateřské mléko je pro dítě to nejlepší a poskytuje mu mnoho blahodárných látek,“ řekla k průzkumu doktorka Natasha Bye z vedení firmy Cow & Gate.

Ankety se zúčastnilo zhruba sedmnáct stovek mužů a výsledky popřely donedávna aktuální mýty o tom, že tatínci jsou z kojení naprosto vyloučeni. Kromě toho, že se čtyřiasedmdesát procent otců cítí být přímo svázáno s kojením své partnerky, více jak třetina také přiznala, že ochutnala její mléko.
TIP Bety: Nevíte si rady se žádostí o přídavky na děti? Nevyznáte se, kdo a za jakých podmínek má na ně nárok? Zeptejte se ZDARMA naší sociální pracovnice Vlaďky v její on-line poradně






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat