Slzy povoleny: »Létající chlapeček« dobývá svět (FOTO)

Roční Will je na první pohled dítě jako každé jiné. Ovšem od svých brášků a sestřiček se přeci jen něčím liší – narodil se s Downovým syndromem.

To mu ale rozhodně nebrání, aby si s rodiči a sourozenci užíval každý den spoustu legrace. A co víc – díky svému tatínkovi Alanu Lawrencovi, který je fotograf, a malé pomoci Photoshopu dokáže Will létat!

Rodina, která se za chvíli rozroste o šesté dítě, žije v Utahu. Její členové se rozhodli fotografovat nejrůznější situace ze života, aby poskytli Willovi nějakou inspiraci a povzbuzení. A ani malý Will na snímcích nechybí, jen je v trochu jiné pozici než zbytek rodiny – létá!

„Fotografie s létajícím Willem pro mě mají zvláštní význam. Vím, že bude v životě čelit mnoha překážkám, a tak doufám, že mu tak budu moci ukázat, že i s postižením může člověk dělat, co si přeje,“ popisuje Alan.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat