Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Holky cítím se hrozně unavená a vyčerpaná, ale potřebuju ještě chvíli normálně fungovat a ne pořád polehávat, nevíte co by mi pomohlo? Díky
Vyzkoušej Femibion mě moc pomohl jak na otěhotnění, tak pak během celého těhotenství. vyrovnával celou dobu potřebu těla na vitamíny.
femibion je dolezity pre listovu kyselinu, ale aj tak som bola unavena, ale vravia, ze mamicky , ktore ho beru tak maju potom dobre dieta, a fakt je to pravda
Ahoj mě nejvíc na úvau zabírá Ginkgo biloba. Polikám buď kapsličky od Avilutu, ty s emi zdají nejlepší, nebo si vařím čaj.
Ahoj taky bych si ráda koupila nějaké vitamíny s Gingem a ty Avilut jak tady píšeš, mají třeba nějaké webovky kde bych si mohla o nich přečíst?
Ty avilut gingo jsou moc dobré, taky je užívám. vždicky 3 týdny je beru a týden beru ty s luteinem. Takhle mi to dobře funguje.
Holky zlepšila sem ám pamět po tom gingu?
Co se týče vitamínu tak sem celé těhotenství brala femibion, jsou to speciálni vitamíny pro maminky a doporučila mi je lékarníce. Říkala že obsahuje Metafolín který zpřístupňujě kys listovou pro lepší využití
Ahoj a kolik tak ten femibion stojí?
holky netrpite nekdo na unavu v tehotenstvi? potrebovala bych poradit
mirko na unavu je asi nejlepsi doplnit do tela horcik-magnesium :-)
asi jste chtela napsat mago a napsala jste svoje jmeno :D to se stava i na pisemkach a formularich haha :D dobre pozeptam se v lekarne a doktorky na to magnesko dekuji moc
To je dobrý nápad, nějak mě to ani nenapadlo využít příspěvku od pojištovky, shodou náhod mám taky 211 ;). Zatím jsem ve 3 měsíci, tak nepocituji krome obcasne nevolnosti nic, ale před těhu jsem trpela na bolesti zad, tak se cvičením počítám.
Jj cvičení doporučuju. Těhotenství je pro záda velká zátěž. A když to jde se slevou od pojištovny, je to super.
a co nějaké cvičení například moje pojistovna dělá http://www.zpmvcr.cz/prevence/preventivni-programy-2015/program-pro-tehotne-a-kojici-zeny1/
A z ceho se olgo citite vycerpana? Z prace, ze stresu ci celkove spatne spite? Musite nejdrive prijit asi na pricinu :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden ti hvězdy doporučují, abys věnoval více pozornosti svým blízkým. Možná se objeví příležitost oživit nebo prohloubit romantický vztah. Pokud jsi ve vztahu, je vhodný čas na otevřený rozhovor o budoucnosti. Pro nezadané Berany mohou hvězdy přin&e... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.