Diskuse na téma Vlasová kosmetika

Profesionální vlasová a zkrášlující kosmetika od značky Label m.

samecka 27.01.2011

Výrobky najdete a koupíte ve všech významných parfumeriích v České republice a také online na stránkách www.gshair.cz .

Karolina 31.08.2011

nevíte, zda máte toto http://www.vase-kosmetika.cz/Pletova-kosmetika/ taktéž v portfoliu? Díky za info.

Mirka 02.12.2011

Já som bola spokojna zo http://suberts.sk/ *4*

Lenka 20.01.2012

Já používám kosmetiku Bodyfarm, pěkně voní a vlasy jsou po nich zdravé. Najdete na www.bodyfarm.cz

Marťa 21.05.2012

Já používám Syncare a Alcinu zatím teda 100% spokojenost

Viana 26.05.2012

ahoj, jestli se chcete podívat na něco zajímavého o vlasech, koukněte na www.zdravickarna.cz v sekci kosmetika. je ti dobrý a není to žádná propagace výrobků.

Kajulka 29.01.2013

Já se nechávám už půl roku rozmazlovat a používám značku Payot a mezi moje nejoblíbenější výrobky patří tento http://www.a-cosmetics.cz/dlouhodobe-hydratacni-lehka-emulze-hydra24light-detail.html

Miluška 31.01.2013

Já jsem zastánce gliss kuru a používám k tomu tobolky donna hair, které mně pomohly, aby mi vlasy rostly a byly silnější. Nemůžu si je vynachválit.

Linda 07.02.2013

Šampóny používám jiné, ale donnu hair používám taky a jsem s ním spokojená, už bych neměnila a nenechala se zlákat levnějšími výrobky. Tahle mi hodně pomohla na hustotu, pevnost i lesk a taky jsem se dočetla, že obsahuje hodně aminokyselin, takže je to moc fajn.

elka 19.03.2013

Jelikož mě po porodu vypadalo spousta vlasů, taky používám toto http://www.a-cosmetics.cz/kofeinovy-sampon-alpecin-coffein-shampoo-c1-detail.html

Violetka elka 09.04.2013

Alpecin jsem taky používala, ale hrozně mě štípal, takže jak na něm píšou, že si ho má člověk alespoň 2 minuty nechat na hlavě působit, tak to bych nevydržela. A nakonec jsem skončila u přírodního šamponu, kterej na hlavě snesu a podle počtu blonďatých vlasů, který musím sundávat z černýho kabátu, bych řekla, že i funguje. Mám tam sem tam nějaký a ne jako dřív desítky. Je od Mastic Spa. http://www.biooo.cz/sampon-proti-vypadavani-vlasu-s-mastichou-hair-treatment-shampo-mastic-spa-p-460.html

Maru 11.04.2013

Mně hodně pomohla Donna Hair. Po porodu mi taky padaly vlasy, ale bránila jsme se hrozně ostříhání, nechtěla jsem být jak všechny mamči, které porodí a šmik, vlasy pryč a ze sexy koček jsou pak už jen mamči. Dříve jsem nevěděla, že je to tak prostě protože ty vlasy tak padají, ale i tak jsem to tak prostě nechtěla. Zastřihla jsem konečky, ujistila jsem se, že ty tobolky můžu i při kojení, koupila si šampón na vypadávání a zabralo to, takže jsem moc spokojená.

bela 12.12.2013

Dámy jakou kosmetickou značku byste mi doporučily na vlasy které jsou sušší a lámavé. Z drogerky zamítám předem, mám vyzkoušeno už několikznaček a ani jedna mě nenadchla ;*(

phoebe 20.01.2015

Ahoj, mám doma vlasy na prodloužení, mohou se na vlasy na přicvaknutí používat klasické šampony atd nebo je pro něco spešl?

Terula 05.02.2015

Řekla bych, pokud nemáš nějaké opravdu jako nějaký hodně spešl vlasy, tak by měl postačit ten klasický šampon + kondicionér samozřejmě a vždy dle návodu a rad výrobce, to je základ a pak jen vzhůru objemným vlasům a účesům.

Kvetuska99 22.03.2015

I na netu, vždy když máš tu stránku, kde vlasy objednáváš, tak pokud je to alespoň OK firma, je tam psaný postup péče o vlásky.

Paraplinka 14.04.2015

Ahoj, já jsem s vlasy i kosmetikou hodně experimentovala - měla jsem na hlavě snad všechny možný barvy, jednou dokonce i trvalou, protože svoje vlasy mám hrozně jemný a docela rychle se mi mastí a bez fénu a žehličky nebo kulmy se neobejdu. Zkoušela jsem snad všechny drogerkový šampony, ale ty neudělají ani objem ani ty vlasy nijak nezregenerují. Teď už asi rok a půl používám značku Alterna a nemůžu si vynachválit:-)

Paraplinko, a jakou Alternu prosim pouzivas? Musela jsem nedavno stahovat hodne nepovedenou barvu a dost mi to znicilo vlasy, tak hledam neco, co mi je pomuze alespon castecne uzdravit:-(

Paraplinka 23.04.2015

Ahoj, já z Alterny šampony docela střídám - po tý trvalý jsem měla regenerační z kaviárové řady (tuším, že se jmenuje RepairRx nebo tak nějak a ten byl na ty poškozený vlasy suprovej) a teď, když už mám vlásky uzdravený, tak mám doma šampony Bamboo na lesk, na objem a pak ještě hloubkově čistící. No a když jedu někam na služebku a nechce se mi umývat vlasy, tak s sebou vozím i suchej šampon z Alterny, kromě toho, že odvede svou práci, tak i nádherně voní - létem:-)

lusy 24.04.2015

Ahojky, já si z Alterny občas objednám Bamboo Smooth Shampoo (musela jsem si ho donést, abych ten název napsala dobře, hihi:-))), protože mám svoje vlasy dost divoké, hlavně když je venku vlhko, a vážně je moc fajn, vlásky mám krásně hlaďoučké a dokonce vydrží i pár kapek deště:-))

Holky prosim, a kde Alternu objednavate? My u nas mame jenom dve pidikadernictvi, takze tam nehrozi, ze bych ji sehnala, takze bych potrebovala nejaky tip:-) Predem moc dekuji za pomoc a za tipy, snad budou samponky tak super, jak pisete:-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat