Diskuse na téma Vlasová kosmetika

Profesionální vlasová a zkrášlující kosmetika od značky Label m.

Aneta 07.03.2016

Ahoj, taky mám dobré zkušenosti s vlasovu kosmetikou Alterna...takže vřele doporučuji :)

Katka 30.12.2015

Z Luxusních Vlasů mám suchý šampon, a ten je naprosto parádní..taky dodává lehký objem..a ten push-up sprej vypadá taky moc dobře!

benca 22.12.2015

mne padaju vlasy, tiez by som mala kupit nieco kvalitne

Žanda benca 26.04.2016

s padanim vlasu mam velke zkusenosti a zkousela jsem kde co, jediny co mi pomohlo byly kapsle hair clinic na padani vlasu, je to dvoumesicni kura a k tomu jsem prikoupila radu od alterny na objem a hlavne zkvalitneni vlasu. je to na strankach www.luxusnivlasy.cz

tamy Žanda 30.05.2016

zdravim, potřebovala bych dát dokupy vlasy, hledám nějaký šampon který je zároveň z přírodní kosmetiky... Nevíte o něčem?

Ulka tamy 31.05.2016

ahoj, já mám doma šampon od Havlíčkovi apothéky a je super, vlasy mám o 100% lepší*5*

Agnes 21.12.2015

Ono těch přípravků není potřeba dávat moc. Já mám z těch osvědčených věcí nejoblíbenější tento push-up sprej od Alterny luxusnivlasy.cz/vlasovy-styling-g64/alterna-bamboo-volume-uplifting-root-blast-push-up-sprej-pro-efekt-objemu-p59 . Už jsem ho doporučila i pár kolegyním, co měly taky problém s jemnými vlasy bez objemu, a byly z něho nadšené.

Simona 20.12.2015

Zdravím. Má někdo prosím zkušenosti s přírodní vlasovou kosmetikou?

Petra Simona 22.12.2015

Ano, přírodní kosmetiku kupuji.Většinou v kamenném obchdě, letos jsem objednala z mamadiva.cz na vánoce šampony a mýdla.

AnkaPa Petra 14.01.2016

Přírodní kosmetika je pro tělo i vlasy jako balzám, začala jsem používat čistě přírodní krém na obličej a úplně vždy vidím, jak se pleť rozjasní...To samé vlasy, úplně jiné na dotek, když člověk vynechá tu chemii

Bucifalka 17.12.2015

No já jsem právě zkoušela kdysi i nějaký objemový pudr, ale nevím, jestli jsem ho použila správně, každopádně jsem měla vlasy totálně slepené a ten pudr šel i docela vidět na vlasech, takže jsem z něho zrovna dvakrát nadšená nebyla..

Agnes 16.12.2015

No a jaké věci na objem máš vyzkoušené? On třeba jenom šampon a kondicionér moc práce neudělá, aspoň ne na mých vlasech. Hodně se mi osvědčily přípravky, které se nanáší až do suchých vlasů, ty podle mě fungujou parádně.

Bucifalka 13.12.2015

Ahoj, dívala jsem se, že se tady řešila vlasová kosmetika Alterna - mám jemné vlasy, takže bych potřebovala dodat objem, ale co jsem zkoušela věci na objem, tak to bylo celkem bez efektu. Máte prosím někdo objemovou řadu od Alterny vyzkoušenou? Děkuji!

Kerolin 25.11.2015

A co konkretne si kupujes? Koukala jsem jake ma uzasny slozeni

Zuzana 10.11.2015

Me se zase hdone osvedcila spise prirodnejsi kosmetika na vlasy, casto objednavam od tud pevoniaeshop.cz/shop-item/list/vlasy, pomerne znama znacka, mate od ni nekdo neco? :-)

Niccol 24.10.2015

doporučuji vyzkoušet domácí vlasové masky, něco je popsáno třeba tu http://kralovstvizen.cz/rady-a-tipy-jak-na-suche-a-poskozene-vlasy/

Ahoj Lusy, moc dekuji za tip:-) uz se tady rozplyvam a najednou jsem zjistila, kolik novych veci na vlasky vlastne "nutne potrebuju":-))) hezky vecer!

lusy 25.04.2015

Já objednávám na LuxusníchVlasech, po objednání Ti přijdou věci nejpozději do dvou pracovních dní kurýrem, anebo můžeš vyzvednout na odběrných místech HeurekaPoint (na to jsem přišla až při předminulém objednávání:-)) a ušetříš na poštovném..:-)

Holky prosim, a kde Alternu objednavate? My u nas mame jenom dve pidikadernictvi, takze tam nehrozi, ze bych ji sehnala, takze bych potrebovala nejaky tip:-) Predem moc dekuji za pomoc a za tipy, snad budou samponky tak super, jak pisete:-)

lusy 24.04.2015

Ahojky, já si z Alterny občas objednám Bamboo Smooth Shampoo (musela jsem si ho donést, abych ten název napsala dobře, hihi:-))), protože mám svoje vlasy dost divoké, hlavně když je venku vlhko, a vážně je moc fajn, vlásky mám krásně hlaďoučké a dokonce vydrží i pár kapek deště:-))

Paraplinka 23.04.2015

Ahoj, já z Alterny šampony docela střídám - po tý trvalý jsem měla regenerační z kaviárové řady (tuším, že se jmenuje RepairRx nebo tak nějak a ten byl na ty poškozený vlasy suprovej) a teď, když už mám vlásky uzdravený, tak mám doma šampony Bamboo na lesk, na objem a pak ještě hloubkově čistící. No a když jedu někam na služebku a nechce se mi umývat vlasy, tak s sebou vozím i suchej šampon z Alterny, kromě toho, že odvede svou práci, tak i nádherně voní - létem:-)

Paraplinko, a jakou Alternu prosim pouzivas? Musela jsem nedavno stahovat hodne nepovedenou barvu a dost mi to znicilo vlasy, tak hledam neco, co mi je pomuze alespon castecne uzdravit:-(

Paraplinka 14.04.2015

Ahoj, já jsem s vlasy i kosmetikou hodně experimentovala - měla jsem na hlavě snad všechny možný barvy, jednou dokonce i trvalou, protože svoje vlasy mám hrozně jemný a docela rychle se mi mastí a bez fénu a žehličky nebo kulmy se neobejdu. Zkoušela jsem snad všechny drogerkový šampony, ale ty neudělají ani objem ani ty vlasy nijak nezregenerují. Teď už asi rok a půl používám značku Alterna a nemůžu si vynachválit:-)

Kvetuska99 22.03.2015

I na netu, vždy když máš tu stránku, kde vlasy objednáváš, tak pokud je to alespoň OK firma, je tam psaný postup péče o vlásky.

Terula 05.02.2015

Řekla bych, pokud nemáš nějaké opravdu jako nějaký hodně spešl vlasy, tak by měl postačit ten klasický šampon + kondicionér samozřejmě a vždy dle návodu a rad výrobce, to je základ a pak jen vzhůru objemným vlasům a účesům.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat