Diskuse na téma Sport, kterým vládnu

Sportujete? A jaký sport je pro vás ten nej, který umíte nejlépe? A na co byste naopak "nikdy nevlezla" (kolo, brusle, lyže....)? Pochlubte se ostatním :)

slunéčko 09.05.2011

Ahoj všichni sportem laplí lidičky.Já sama se věnuji sportu,již jen jako fanda*2*.Ale pochlubit bych se chtěla - se svojí nejmladší ratolestí Denisou.Tak ta pro ten svůj sport snad i dýchá.Začínala fotbalem s klukama,pak přišel tenis a pak ji zlákali kluci na florbal,to bylo asi v 10ti letech.A u toho zakotvila a je tam do dnes.7 let je členkou reprezentace ČR a v poslední době po 5.v řadě Mistryní extraligy žen v pražském týmu SJM Praha 11 .HERBADENT.Pár ukázek z jejich výsledků,bronz v Dánsku,zlato na Czech Open 2010,kde svými 2 úspěšnými nájezdy vyhrála týmu 30 000..za vítězství.Na fotce s Anetou se radují z úspěchu.Nevím má to asi ve vínku,na co vleze,to se jí daří..trochu vynechává lyže,potom co si přetrhala křížový vazy,hraje 10 let s ortézou.Ani tento úraz ji neodradil.Spolupodílela se na videu akce "Stílejte na vozíčkáře".Myslím,že se mám čím chlubit.

pidulka 09.05.2011

jako dospívající jsem se věnovala všemu, co šlo - atletice, volejbalu, plavání, brusle, kolo, šipky, ale nejvíc mě to chytlo až později. Okouzlil mě tanec. Jako atletka jsem na to měla i postavu, takže to šlo celkem samo. Latinsko-americké tance se pro mě staly vším. Věnovala jsem tomu veškerou energii a čas. Občas se to i vyplatilo a s parnerem jsme soutěže i vyhrávali. Jenže s dospíváním souvisí i puberta a první lásky a já přišla o tanečního partnera. Byla jsem nucená skončit. Teď jen budu doufat, že můj malý sdědil talent po mě a půjde v mým stopách. Jinak jsem si vzala trenéra fotbalu, takže i kolektivní sporty mě baví. Jsem věrný fanoušek.

Reňa Lomnická 09.05.2011

Ešte donedávna..asi tak rok dozadu som príliš šport nemusela..ešte tak občas plávanie..Až kým som neobjavila vášeň menom Zumba..Teraz 3 krát do týždňa trápim svoje telo..a najlepšie na tom je,že je to veľmi zábavná forma chudnutia..Som spokojná,vyformovala som si postavu a zbavila som sa prebytočných kíl..takže leto môže kľudne prísť :-)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat