Menu
05. 08. 2011 | Volný čas s dětmi
Jak strávíte tento víkend? Vyrazíte do přírody s rodinou nebo na koncert či festival? Napište nám, jak strávíte, nebo jste strávili víkend! Fotky jsou vítány :)
Tak výlet do Velkých Popovic jsme si moc užili. Ladův kraj je opravdu moc hezké místo, kam vyrazit. Krásná příroda, ideální pro pěší turistiku, a to nejen takhle v létě. Zastávka v místním pivovaru byla příjemným zpestřením. Zvlášť takhle v létě, kdy nám sklepní prostory dodaly energii na další putování :-) Určitě se tam zase někdy vrátíme. No a příští týden se chystáme na pár dní na Lipno.
úprava - pro Kilču: ono mají procházek na výběr víc, určitě se dá vybrat i pro malé :-).
Minulý týden jsme byli na Okoři a tento víkend pojedeme do Velkých Popovic na prohlídku pivovaru. Tatínek už se moc těší na "tekutý chléb" a dcerka na živého kozlíka Oldu :-) Napíšu, jak jsme si to tam užili :-)
Dobrý den, jak se Vám líbili Smolíkovi? Doporučila byste? Vyrážím v pátek na Letní scénu Vyšehrad na Kutloch, představení pod širým nebem jsou super!
kdo neví co o víkendu, doporučuju procházku se Strašidelnou Prahou - www.strasidelnapraha.cz , mají zábavné procházky kombinované se spoustou informací o Praze. Naše děti byly nadšené a já s manželem jsme se taky pobavili a dověděli něco nového. Moc fajn to bylo...
pro jak staré děti procházky jsou?
ono mamí těch procházek víc, určitě se dá vybrat i pro malé :-)
Divadlo Studio Dva představení Evita, špička. Pokud máte rádi divadla, tak je to dobrý tip :-)
v divadle jsme nebyli ani nepamatuju....vezmu celou rodinu manžela a děti a zajdeme. Akorát jak moc dopředu se ve Studiu Dva lísky kupují? čeká se dlouho?
Evitu jsme viděli, a super! a moc se těšíme na Smolíkovi, už máme s manželem koupené lístky.
Smolíkovi se nám moc líbili a byli jsme tam ještě na Evitě, která byla taky skvělá. Nechám si ráda doporučit :-)
ahoj, my jsem minulý týden byli v ZOO a stavili jsme se ve výborné restauračce- jmenuje se Blues Rock Cafe v Olomouci na Bořivojově ulici, a jídlo nám moc chutnalo, kdo se tam chystáte, určite tam zajděte
Vlaky děti milují....My se zase přemisťovali autem. A dost dlouho:-D. Našli jsme si ubytování přes vasikamaradi.cz na Lipně a jak tam se vyřádili děti?! Kdybych si trochu věřila, zkusila bych to lanové centrum, ale přeci jen už mi není sedmnáct *1*! Co jsem ale nevynechala, byla bobovka.......sice jsem měla vytřeštěné oči a nohu neustále na brzdě, ale byl to zážitek :-D
Ahojte, my jsme si o víkendech během prázdnin dělali výlety po hradech, zámcích, muzeích, zoo a podobně. Na cestování jsme především využívali vlaky, nejčastěji Leo express. Mají moderní vlaky, skvělý personál, výhodné balíčky, u kterých je sleva na vstupné do zoo či muzea i 50%. Za nás super :)
Jak píše marybla, tak ten minigolf v Praze je opravdu super…Byli jsme tam o víkendu a užili jsme si to…
...reagovala jsem na Karlův komentář :-)
Pro těch 11 a13 je myslím dobrý i ten minigolf, jak jsem zmiňovala výše. Myslím, že se tam můžete celá rodina dobře pobavit, kdybyste nenašel můj předchozí příspěvek, tak je to tu: http://www.a-minigolf.cz/. Podle mě je super, že se tam dá, i když je škaredě a nemusíte třeba rušit program kvůli škaredému počasí.
Já kudy chodím, tudy pěju chválu na krytý minigolf v O2 aréně v Praze. Byla jsem tam jednak s rodinou, všichni od nejmladšího po nejstaršího byli spokojení... Pak jsem minigolf navštívila, když tam kamarádka slavila narozeniny a taky to bylo super. Opravdu můžu všem doporučit, určitě se nebudete nudit. *1*
se spolužáky z univerzity se o víkendu chystáme na turnaj vysokých škol v laser game :) těším se na tu skvělou zábavu, účastníme se na každém turnaji, milujeme to tam: D
chodíme všude možně, poslední víkend, resp. v sobotu jsme byli také vyzkoušet laser game, vytáhli nás kamarádi, měli koupený nějaký poukaz. Nečekala jsem ža se tak pobavíme, bylo moc fajn. Dnes se chystáme na relax do wellnes :)
My chodíme do rodinného centra Honzík na Praze 4 nebo jsme doma a nebo se navštěvujeme s kamoškou, co má stejně staré dítě. Na procházky ted moc nechodíme
my s děcka docela často chodíme na laser game. dobře se tam vyběhnou, zabaví a pak dobře spí :) preferujeme to hlavně v zimním období, kdy se nedá jít venku, občas zajdeme i během roku. Setkáváme se několik rodin od nás z bytovky, takže i utužujeme vztahy :)
snažím se přesvědčit manželku abychom tam vzali děti, mají 11 a 13, myslím si že jsou na to dost velké. Pokud máte zkušenosti tak se s námi prosím podělte, ať ví manželka že to je běžné. Janča kam chodíte vy a kolik vás to přibližně stojí?
naše mají 8 a 10 a hrají bez problémů :) takže ve věku u vás problém není .. Chodíme do www.lazerfunpraha.cz, mají na výběr až 12 typů her, ceny přijatelné. Na fb můžete najít aktuální infor o všemožných slevách, naposledy jsme využili akci a měli jsme 50% slevu.
Maminky kam chodíte s dětmi ven ted v tomto ročním období? Venku je už o půl 5 tma a zima, tak to je max. na hodinovou procházku. Chodíte do heren nebo jste povětšinou doma?
S dětmi jsme byli celá rodina na výletě a bylo to super.
Víkend jsem strávila pracovně, sekala jsem trávu, plevelila, sadila stromky, zalévala zahradu. Včera odpoledne bylo dost parno, i když večer nás pak zastihl ¨déšť, což nebylo moc milé.
Byli jsme na výletě na Vranovské přehradě, moc se nám tam líbilo.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Můžete se těšit na příjemné chvilky se svými ratolestmi, které vám budou vyprávět své vtipné školní příhody. Nejenom, že se skvěle pobavíte, ale zároveň si také vzpomenete na svá dětská léta a eskapády, které... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.