Menu
05. 08. 2011 | Volný čas s dětmi
Jak strávíte tento víkend? Vyrazíte do přírody s rodinou nebo na koncert či festival? Napište nám, jak strávíte, nebo jste strávili víkend! Fotky jsou vítány :)
JA SOM TENTO VIKEND STRAVIL PRI VODE-NA RYBACKE :-)
využili sme pekného počasia a boli sme sa pozriet na Spiošský hrad
Včera jsem vzal rodinu do Aquaparku do Vyškova.Počasí nám nepřálo,proto jsme museli volit tuto variantu místo koupaliště venku.Ale i tak to bylo super a malé se tam moc líbilo. Zato dneska jsem musel po týdenní dovolené do práce a to rovnou na 12. Takže o víkendu jsem si užil jak zábavu,tak i povinnosti.
Včera jsme s přítelem pracovali na zahradě a večer jsme grilovali.
O víkendu budu lenošit, jsem za celý týden utahaná jako kotě. Navíc toho teď bylo hodně, zalehnu a prosím celý víkend.
Tenko víkend budem doma, bude zapnutá telka a oslava veľká. Pretože zajtra mám svoj veľký deň, dúfam, že sa mi splní aj môj sen. Otvoríme fľašu veľkú a koláčov bude veľa,svoje narodeniny by som krásne prežiť chcela. Aj počasie by malo byť pekné, vonku slniečko svieti a deň za dňom letí. Ja nechcem nič, len nech už je sobota, teším sa na tento môj veľký deň a dúfam, že sa mi splní môj veľký sen :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Můžete se těšit na příjemné chvilky se svými ratolestmi, které vám budou vyprávět své vtipné školní příhody. Nejenom, že se skvěle pobavíte, ale zároveň si také vzpomenete na svá dětská léta a eskapády, které... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.