Diskuse na téma Přivýdělek nejen pro maminky MD ale i důchodce

Co si budeme nalhávat, mateřská nic moc a důchod, to aby člověk šel na ulici žebrat. Je spoustu práce z domova, ale když už se rozhodnete, tak Vás pošlou na ulici prodávat a nabízet produkty, parfémy.atd. Nebudete tomu věřit, ale mám konečně práci, o které na 100% mohu říct práce přímo z domova více informací najdete na http://domapracovat.webnode.cz/ *1* a nebo mě můžete kontaktovat na email ludmilka.kovarova@seznam.cz MOC SE TĚŠÍM :-):-)

Janka 26.07.2015

Já jako bezva přivýdělek mohu dát echo na www.formicagroup.cz, je to práce v příjemném prostředí a můžete si tu slušně finančně polepšit.Když jsem sem nastupovala jako brigádník při studiu,měla jsem strach a vůbec se mi nechtělo vzhledem k tomu co ze všech stran člověk slyší a čte.Ale tady se mi k mému překvapení zalíbilo a jsem tu už třetím rokem.Navíc,práce je dnes málo a tady má šanci každý

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat