Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jaké máte zkušenosti s nákupy v e-shopech? Chystám se nakoupit nějaké potřeby na tvoření, ale nerada bych naletěla podvodníkům nebo nakoupila nesmysly na nic :-)
Na internetu nakupuji celkem dost, ale nehledám jen podle cen, myslím tím to nejlevnější. Dívám se i na hodnocení zákazníků, obchodní podmínky a odkud firma, co provozuje daný e-shop, je. Překvapilo mě, kolik zahraničních firem zde obchoduje. Pak musíš třeba reklamaci nebo jen to, co Ti nesedí posílat tam a to se díky poštovnému dost prodraží. Taky spousta e-shopů ve full-textu vybíhá na prvních místech a když se podíváš na hodnocení, je tam spousta nespokojených zákazníků, se kterýma třeba už ani nekomunikují a hledají nové "ovečky".
Co holky myslíte pod pojmem tvoření a k tomu nakupování přes e-shop? Osobně si třeba přes e-shop nechávám dovážet komponenty Swarovski na tvorbu naušnic a jsem s tím velice spokojená, nemůžu si vůbec tedy stěžovat, všechno mi vždycky příjde v pořádku. Nevím zda máte nějakou zkušenost právě s tímhle tvořením, ale příjde mi to velice módní mít svuj doplněk, který si sama doma vytvořít.
Našla jsem internetový obchod, kde prodávají řezané květiny dovážené ze zahraničí a píšou tam, že květiny vydrží déle, než z normálního květinářství. Překvapuje mě i cena květin. Nemáte někdo s touto firmou florea.cz nějaké zkušenosti?
Taky by mě to docela zajímalo, protože to vypadá velice hezky ty květiny, teda já jsem ujetá na růže a ty se mi velici líbí :D
Taky nakupují v e-shopech jsou to většinou s čím mám zkušenosti.Respektive nakupují pravidelně každý měsíc u některých....Ani jsem neměla špatné zkušenosti ohledně reklamace.Většinou jsou to známé inter.obchody.Jinak taky koukám u cizích i na recenze a podobně. Jelikož jsem vážnějí nemocná,ven se dostanu málo mi tyto obchody vyhovují :-) :-D
Holky, občas z tama nakupuji květiny jen tak do vázičky a vypadají opravdu velice hezky a je pravda to, že vydrží déle než když si je koupíte v květinářství :) Ten obchod Florea, mohu opravdu doporučit :)
A opravdu ta dodací lhůta je těch 48 hodin?
Ano, opravdu taky jsem z tama objednávala a měla jsem to dovezeno za takovou dobu *1* Mi se hrozně květiny hrozně líbí, příjde mi, že to zútulní domov ;-) Je příjemné přijít do obyváku a citit vůni čerstvých květin :-) Já osobně se třeba hned citím být klidnější :-)
Holky já se odhodlala a opravdu jsem si z tama ty květiny objednala a vydržely dýl jak z normálního obchodu a opravdu ta kvalita, krása
To je skvělá zpráva, tomu bych ani nevěřila, pokud bych si to tady nepřečetla.*1*
Takže do 48 hodin doma? Mi se třeba z tama libí opravdu ty modré růže :D a né jen ty modré, ty rainbow to je něco! :D
Taky jsem si všimla té rainbow a je dokonalá! :) Kdoví jak to vypadá naživo :o
A vy jste si už z tama ty květiny objednávali? Opravdu teda vydržely jo?
Přes internet objednávám často.
A objednáváš i květiny přes internet?
Objednala jsem si tu rainbow a ještě ty modré a musím říct, že to teda je něco! :D
Opravdu teda vypadala jak na fotce jo? :o závidím! :D
Opravdu tak vypadala :D a jinak přes internet jsem objednávala květiny poprvé a jsem spokojená, žádné polámané nic! A vydržely dlouho! :)
a jak dlouho teda trvalo než ti přišly? :o
Ty jo, zdá se mi, že to byly ty dva dny :)
Holky vy jako vážně objednáváte z e-shopu květiny???? Já jsem vůbec o tom nikdy neslyšela :o
Já nakupuji je v těch osvědčených, tj. známých českých firem.:-P
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete cítit potřebu posunout se vpřed, a to doslova i obrazně. Energie vám rozhodně nebude chybět, ale je důležité, abyste ji směřovali promyšleně. Pokud budete jednat impulzivně, můžete se dostat do situací, které vás zbytečně vyčerpají. Využijte proto začátek ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.