Nejčastější módní chyby těhulek

Být oblečena sexy a trendy, i když jste těhotná? Je to snazší, než si myslíte!

Nezáleží na tom, jestli jste rozhodnutá zvětšující se bříško ukazovat a zvýrazňovat, nebo naopak trochu schovávat. Stačí, když se vyhnete několika následujícím chybám, a budete jako těhulka neodolatelná!

Zapomínáme svůj osobitý styl

Těhotenství neznamená povinnost oblékat se do volných těhotenských šatů až na zem nebo volných triček a lacláčů. Zkrátka se nenuťte do změn, pokud s nimi nejste vnitřně smířena, budete působit nejistě a nesebevědomě. Určitě najdete v obchodech kousky, které budou vyhovovat jak vašemu stylu, tak i vaší měnící se postavě. Nebojte se experimentovat.

Odkládáme nákup těhotenského oblečení

Těhotenské oblečení utrpělo díky dobám nedávno minulým na pověsti. Obvykle si pod tímto označením představíme nevzhledné pytle, které by slušely možná zápasníkům sumo, ne nastávajícím maminkám. Ale realita je dnes zcela jiná. Navíc vhodným oblečením si zajistíte (a také svému dítěti) mnohem větší pohodlí, většinou totiž nestačí kupovat si jen větší velikosti běžného oblečení.

Nakupujeme těhotenské oblečení najednou

Druhým extrémem je vyrabování obchodu s těhotenským oblečením při první příležitosti. Těžko totiž můžete odhadnout, jakou velikost budete potřebovat ve 25. týdnu, když jste zatím ve 12. I těhotenské oblečení má různé tvary a velikosti. Takže, nakupte nejprve pár kousků a pak postupně dokupujte další.


Je vás rodinný rozpočet v minusu?
Spolu to změníme! Volejte kartářku Elenu

Nosíme pytlovité oblečení

Poměrně častá chyba, ale naštěstí už se z našich ulic pomalu vytrácí. Nošením podivných, beztvarých šatů těhotenství nezakryjete, spíše naopak. A navíc ze sebe uděláte chodící krabici. Nemusíte zvětšující se bříško zdůrazňovat upnutými tričky, pokud se vám to příčí, existuje ale spousta alternativ. Zkuste třeba šaty či topy v empirovém stylu.

Zapomínáme na sebe

Občas má těhotná žena v hlavě tolik jiných starostí, že se zapomíná rozmazlovat. Ale to je škoda. Takže vyrazte ke kadeřnici, na pedikúru či manikúru, kosmetiku apod. Zasloužíte si to.
TIP Bety: Nevíte si rady se žádostí o přídavky na děti? Nevyznáte se, kdo a za jakých podmínek má na ně nárok? Zeptejte se ZDARMA naší sociální pracovnice Vlaďky v její on-line poradně
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat