Sexy postava do plavek za pár minut? Žádný problém!

Po internetu kolují různé návody, tipy, triky a videa jak zaručeně připravit svou postavu do plavek, ale tahle vás zaručeně nenapadla! Nemusíte kvůli tomu jít do posilovny a dokonce nemusíte ani méně jíst, tenhle nápad vás zaručeně dostane!

Většina z nás používá make-up každý den, ale doteď vás určitě nenapadlo ho použít jinde než na obličej, případně dekolt. Tuhle ženu to napadlo a svoji postavu do plavek vylepšila na neodolatelnou pomocí pár tahů štětcem.

Našli jsme pro vás video, kde se dozvíte, jak přesně na to. Pomocí konturovací paletky si můžete zvětšit prsa, "zpevnit" ruce, vyrobit "buchty" na bříšku a rázem můžete vyrazit k bazénu. Akorát to má i své nevýhody, takto vymalovaná tam můžete pak jen postávat a na smočení v bazénu můžete zapomenout. Nemluvě o tom, že vám z kombinace make-up a slunce hrozí pořádné fleky. Jediné, co můžete taková vymalovaná dělat, je stát v obývacím pokoji a dívat se na sebe do zrcadla. Pokud si přece jen nedáte říct a chcete to vyzkoušet, podívejte se na video.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat