Jak dostanu z kůže ten samoopalovací krém?

Občas se stane, že se při aplikaci samoopalovací krém či mléko dostanou i do míst, kde jsme je tak úplně mít nechtěli. Není třeba zoufat, pomoc od nevzhledných skvrn máte nejspíš doma ve spíži!

Následující „recept“ je určen, co se množství získané pasty týče, určený pro plochu celého těla, takže si jej upravte podle potřeby. Směs aplikujte na vlhkou pokožku.

Co budete potřebovat:

1 šálek hnědého cukru
3/4 šálku citronové šťávy

Jak na to:
V misce dokonale promíchejte obě ingredience. Ve směsi by neměla zůstat žádná semínka z citronu! Poté začněte nanášet na mokrou pokožku, nejlépe ve sprše. Během aplikace směs několikrát promíchejte – cukr má tendenci zůstávat na dně, tak abyste neměli ke konci jen samý cukr a jen málo citronu. Jemně směsí masírujte pokožku – ale nepříliš silně! Cukr je poměrně silné abrazivum. Chvíli nechte směs na kůži působit a poté pečlivě opláchněte. Nechtěné „opálení“ by mělo být pryč.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat