Relaxační studio u vás doma? Žádný problém!

Je toho na vás v poslední době moc, a tak si říkáte, že by vůbec nebylo na škodu vyrazit na nějaký wellness či relaxační pobyt?

Pro většinu z nás je ovšem takový pobyt spojen nejen s dalším stresem (balení, cesta, kdo pohlídá děti…), ale především s finančními nároky. Pokud je to i váš případ, nezoufejte! Takové relaxační studio si totiž můžete vytvořit i u sebe v koupelně!

A kromě toho můžete takový relaxační den spojit i s romantikou ve dvou. Na pár hodin jistě hlídání pro děti seženete a s partnerem si můžete užívat!

1. Aromaterapie

Aromaterapie dokáže se stresem zázraky. Dokáže totiž uklidňovat a navozuje příjemný pocit uvolnění. Můžete ji použít v mnoha formách – olejíček v aromalampě, voňavá svíčka, olej do koupele… Zkrátka cokoli, na co máte vy nebo váš partner náladu!

2. Trocha přítmí

Vyměňte ostré světlo žárovek za tlumené poblikávání svíček! Uvolníte se, zlepší se vám nálada, a co víc, je to zkrátka ztělesnění romantiky. Spojit je můžete i se zmíněnou aromaterapií – pro uvolnění od stresu jsou nejlepší svíčky s vůní levandule, santalového dřeva nebo třeba bergamotu, dokáží totiž mimo jiné lehce snížit krevní tlak.

3. Bublinková lázeň

Nejenže je úžasným bojovníkem proti stresu, ale navíc je ve dvou vážně sexy… Ležet (sedět) si v objetí ve vaně naplněné voňavou pěnou… Uvidíte, že rázem zapomenete na všechny starosti!

4. Ovocná péče o vlasy

A když už jste jednu v té vaně – nespěchejte ven! Můžete si dopřát navzájem třeba domácí masku na vlasy (většina mužů sice nebude zpočátku asi nadšená, ale uvidíte, že názor změní). Smíchejte polovinu avokáda rozmačkaného na jemnou pastu se 2 lžičkami kokosového oleje (nemáte-li, zkuste olivový) a ¼ šálku kokosového mléka (úplně stačí to, co se prodává supermarketu). Navzájem si směs naneste na vlasy, nechte 20 minut působit a poté opláchněte. I péče o vlasy může být romantika!

5. Rozmazlování pro nožky

Chodidla patří k nejnamáhavějším částem našeho těla, neměli bychom na ně proto zapomínat! Pěkně se s partnerem zachumlejte po koupeli do deky na gauči a každý si připravte zjemňující a utišující lázeň pro nožky (pokud máte dostatečně velký lavor, můžete se o něj dělit). Do teplé vody nasypte voňavou bylinnou sůl do koupele a uvidíte, jak se vašim chodidlům uleví!

6. Manikúra/pedikúra

Ne že byste si měli s partnerem vzájemně stříhat nebo lakovat nehty, to zvládnete jistě každý sám, ale k péči o ruce a chodidla patří i jejich masáž. Nevynechte ani jediný prstík. Použít můžete vonný masážní olej, ale stejnou službu odvede třeba i mastnější tělové mléko.

7. Dokonalé masáže

A když už budete u toho masírování, nesoustřeďte se pouze na chodidla a ruce! Taková masáž zad (a dalších partií), byť i laicky provedená, může být velmi uvolňující a velmi sexy! Tady už se vyplatí pořídit vonný masážní olej, kromě samotných úžasných pocitů z masáže přidáte i něco z aromaterapie.

8. Dobré červené

Červené víno k romantice ve dvou patří, navíc některé studie ukazují, že díky antioxidantům, jež obsahuje, pomáhá přirozeně chránit zdraví našeho srdce. Samozřejmě se to s ním nesmí přehánět, ale sklenka neuškodí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat