10 nejhorších trendů století: Propadla jste jim také?!

Ačkoli 21. století trvá jen krátce, už by se v oblasti líčení, účesů, doplňků a spol. našla spousta trendů, na které bychom nejraději zapomněli. Schválně, jestli jste některému z nich také propadla!

Trend č. 1: Falešné opálení

A nemáme na mysli opálení dosažené pomocí solárka (i když dnes už je víc než jasné, že si jeho nadužíváním můžeme pěkně zavařit). Myslíme opálení pomocí tmavého make-upu. Jednak je každému jasné, že vás takhle do oranžova nevybarvilo sluníčko, jednak je těžké vychytat make-up tak, aby nikde nezůstaly jasně viditelné přechody mezi líčidlem a přirozeným, o mnoho světlejším odstínem pleti.

Trend č. 2: Ledové oční stíny

Ano, světlý odstín očního stínu může oči opticky otevřít, prozářit je. Pokud ale zasypete víčka tunou chladně stříbrné barvy, rozhodně nebudete vypadat skvěle…

Trend č. 3: Tenké, vytetované obočí

Zatímco na západ od nás byla tohle záležitost především 90. let, u nás se ještě na počátku nového století objevovaly ženy, jejichž obočí bylo nahrazeno tenkou linkou. Permanentní linkou.

Trend č. 4: Spousta lesku na rty

Lesk na rty je skvělý pomocník, který vám zajistí opticky větší, přitažlivější rty. Jenže když to přeženete, bude se každý muž bát, že se k vám při polibku přilepí…

Trend č. 5: Dva culíky

Na malých holčičkách vypadají roztomile a úžasně, u dospělých žen divně a infantilně. Něco je zkrátka lepší nechat jen dětem.

Trend č. 6: Výrazný melír

Křiklavě světlé proužky nebo nejrůznější barvy ve vlasech, to je z dnešního pohledu docela průšvih. Po přirozenosti není ani památky a upřímně, jen málokteré z nás výrazné pruhy opravdu slušely.

Trend č. 7: Cik cak pěšinka

Nemusíte mít zrovna pěšinku podle pravítka, spíše se preferuje přirozenost. Ovšem ještě před pár lety byla spousta žen a dívek nadšená z cik cak pěšinky. Dokonce se pro její vytvoření prodávaly speciální hřebeny!

Trend č. 8: Umělé nehty se třpytkami

Dlouhé, nápadně umělé nehty, které jsou ještě zasypány třpytkami nebo na nich straší nejrůznější obrázky, bohužel v našich končinách zatím do historie nepatří. Přitom jednobarevné, pečlivě upravené nehty (umělé i přírodní) vypadají mnohem elegantněji!

Trend č. 9: Krátké rozcuchy

Ženy s krátkými vlasy před pár lety propadly trendu, při němž přední část účesu byla rovná a učesaná, zadní pak s pomocí spousty tužidla upravená do rozcuchu, nejlépe se špičatými konečky.

Trend č. 10: Klobouky

Pánský klobouk je na ženské hlavě vlastně dobrý nápad. Nebo ne? V okamžiku, kdy se z tohoto trendu stala masovější záležitost, bylo jasné, že to dobrý nápad není. Protože ruku na srdce – klobouk opravdu sluší jen málokteré ženské tváři.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat