10 celebrit na maturitním plese: Poznáte Brada Pitta a Jennifer Aniston?

Maturitní ples patří mezi nejpamátnější noci v životě dospívajících studentů. Vraťte se spolu s námi do doby, kdy tuto noc prožívali dnešní hollywoodské hvězdy v čele s Bradem Pittem, Halle Berry a Jennifer Aniston.

Maturitní ples je společenská tradice a událost, která je spojena se zakončením vzdělání na střední škole. Na pořádném maturitním plese nesmí chybět slavnostní vítání studentů prvních ročníků, samozřejmostí je slavnostní předání maturitních šerp maturantům.

Fotografie z maturitního plesu jsou vzpomínkou na celý život. Nejinak je tomu i u slavných hollywoodských herců. Podívejte se s námi do doby, kdy ještě jejich jména nevisela na poutačích na kasovní trháky, jejich bankovní konta nebyla obtěžkána milionovými honoráři a oni žili ve skromných pokojíčcích u svých rodičů.

Brad Pitt

Halle Berry

Sandra Bullock

Britney Spears

Jennifer Aniston

Meg Ryan

Courteney Cox

Natalie Portman

Will Ferrell

Christina Aguilera


Zdroj: hollywire.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat