Dokonalé hvězdné páry: Ladí v životě i na červeném koberci

Protože skoro nikdo se po červeném koberci neprochází sám, tentokrát jsme si posvítili na nejkrásnější hollywoodské dvojice, které k sobě dokonale ladí. Kdo patří k nejhezčím párům?

George Clooney a Stacy Keibler
George se Stacy na letošních Oscarech bez problémů zastínili i pověstné duo „Brangelina“. Oba byli zkrátka dokonalí. „Dnes je Georgeův večer a já jsem šťastná, že tu mohu být s ním,“ svěřila se novinářům Stacy.

Brad Pitt a Angelina Jolie
Těžko říci, jak to tihle dva dělají, ale na každé akci vypadají skvěle. Jsou úžasně sladění, elegantní a sexy. Na letošní Oscary s sebou vzali i Bradovy rodiče. „To oni jsou důvodem, proč jsem tady. Myslím, že si zaslouží, aby tuhle bláznivou a úžasnou noc zažili na vlastní kůži,“ vysvětloval se smíchem Brad.

Michelle Williams a Busy Philipps

Ačkoli Busy to letos se šaty příliš „nevychytala“, s Michelle, s níž ji pojí dlouholeté přátelství a kterou doprovází od tragické smrti Heathe Ledgera na každou významnější událost, se skvěle doplňují. „Myslím, že zavádíme nový trend, tak doufám, že to nepůsobí nijak divně. Ani neznáme muže, který by chtěl tuhle událost absolvovat s námi,“ komentovala Busy skutečnost, že se doprovázejí navzájem. „Navíc já bydlím v New Yorku a Busy v L. A., takže máme aspoň příležitost se zase setkat,“ doplnila kamarádku, jež je kmotrou její šestileté dcery, Michelle.

Michel Hazanavicius a Berenice Bejo
Manželský pár tvořený vítězem oscarové kategorie nejlepší režie (za film Umělec) a herečkou nominovanou za nejlepší výkon ve vedlejší roli (za stejný snímek) patřil rovněž k „ozdobám večera“. Když Michel přebíral cenu za Umělce, neváhal v proslovu poděkovat své ženě a múze: „Jsi mojí inspirací, jsi duší mého filmu. Děkuju, že jsi v mém životě.“

Meryl Streep a Don Gummer

Herečka, která byla mimochodem nominována posedmnácté a potřetí si odnesla sošku Oscara, měla letos stejný doprovod jako před 33 lety – svého manžela. A nezapomněla na něho ani ve své děkovné řeči. „Za všechno, čeho si ve svém životě nejvíce cením, vděčím tobě,“ řekla.

Melissa McCarthy a Ben Falcone

Ačkoli Melissa svou nominaci za výkon ve vedlejší roli neproměnila, rozhodně nepůsobila zklamaně. Prý byla nadšená už jen ze samotné nominace. Na otázku, jak si vysvětluje, že je jako jediná nominována za komedii, odpověděla, že za to nejspíš vděčí svému manželovi a hereckému kolegovi Benovi.

Jonah Hill a Sharon Hill
Herec nominovaný za nejlepší výkon ve vedlejší roli s sebou na červený koberec vzal svou maminku Sharon. Když se jí novináři ptali, jak si večer užívá, celá rozzářená uvedla, že prožívá jeden z neúžasnějších večerů svého života. A jak komentoval výběr doprovodu Jonah? „Ony vás porodí a vy jim to pak musíte splácet…“

Natalie Portman a Benjamin Millepied
Před rokem byl tenhle pár žhavou novinkou udílení Oscarů (setkali se při natáčení Černé labutě, za kterou Natalie získala cenu akademie, mají syna Alepha), letos vypadali na červeném koberci jako dokonalí profesionálové. A moc jim to slušelo.

Colin Firth a Livia Giuggioli
Letos sice nebyl loňský držitel Oscara nominován, avšak byl jedním z předávajících. Krásná dáma v červeném, jež Colina doprovázela, je jeho manželka. A rok od roku jim to ladí více a více…

Antonio Banderas a Melanie Griffith
Po všech skandálech a spekulacích ze strany médií se zdá, že tenhle pár má i po 15 letech manželství stále jiskru a své kouzlo. Minimálně na předávání cen akademie jim to velmi slušelo. Snad jim to vydrží.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat